Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Princ George nemá ani tri týždne... A už mieri do telenovely!

Princ George s pyšnými rodičmi Kate a Williamom Zobraziť galériu (6)
Princ George s pyšnými rodičmi Kate a Williamom (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Bude kráčať v dedových šľapajách? Hoci hystéria okolo narodenia následníka trónu už pomaly upadá, Princ George možno medzi krajanmi čoskoro narobí poriadny rozruch. Po vzore Princa Charlesa (64) totiž dostal ponuku objaviť sa v úspešnej telenovele. Stane sa z neho najmladšia televízna hviezda z kráľovského rodu?

Chcú ho na televíznych obrazovkách! Pôrod vojvodkyne z Cambridge a príchod jej prvej ratolesti na svet sledovali média na celej zemeguli aj tisícky domácich nadšencov. Novopečení kráľovskí rodičia si svojho vytúženého synčeka momentálne vychutnávajú v súkromí, no možno už čoskoro sa s ním objavia v scénach obľúbeného programu Coronation Street. Princ George by mal takto symbolicky pokrstiť nakrúcanie nových častí.

„Chceme, aby kráľovské dieťatko prišlo a otvorilo novú ulicu. Bolo by fantastické, ak by sme na ňu dostali Kate, Williama a Georgea s malými detskými nožničkami,“ vyslovil svoje predstavy režisér a kreatívny producent John Whiston. „Telenovela má dlhé historické spojenie s kráľovskou rodinou, takže mať nový prírastok na nakrúcaní by bolo perfektné,“ vysvetlil, prečo sú šance na obsadenie najmladšieho princa reálne.

Scenáristi ešte príchod dediča trónu na svet nestihli zakomponovať do dejovej línie, no zrejme to bude len otázkou času. „Zahrnuli sme do deja výročie vládnutia kráľovnej, ale to sme vedeli presný dátum,“ dodal so smiechom Whiston. Ak by sa malý George predsa len dopracoval pred kamery, nasledoval by stopy svojho deda Charlesa. Ten sa v rovnakom projekte objavil 8. decembra roku 2000, kedy telenovela Coronation Street oslavovala okrúhle štyridsiate narodeniny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu