Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prešľap krásnej doktorky: Takúto opitú ju ešte nikto nikdy nevidel!

Ellen Pompeo to prehnala s alkoholom a z baru sa tackala opitá pod obraz Boží. Zobraziť galériu (6)
Ellen Pompeo to prehnala s alkoholom a z baru sa tackala opitá pod obraz Boží. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Dala si poriadne do nosa! Hoci si herečku Ellen Pompeo (43) verejnosť zamilovala ako oslnivú lekárku a v súkromí aj príkladnú matku, nad jej včerajším trapasom okolie len nechápavo krúti hlavou. Plavovláska sa totiž pri odchode z baru tackala opitá pod obraz Boží a ledva sa udržala na nohách.

Vyhodila si z kopýtka! Aj keď Ellen Pompeo nepatrí k typickým hollywoodskym kráskam, v hlavnej úlohe megaúspešného seriálu Klinika Grace si získala srdcia miliónov divákov po celom svete. Projekt z lekárskeho prostredia za veľkou mlákou už oslávil desiatu sériu a hrdinka Meredith Grey sa za ten čas stihla stať v súkromí matkou. Tento týždeň ale počas žúrovania šliapla značne vedľa. Paparazzi ju totiž pristihli opitú ako nikdy doteraz.

Ellen si vyrazila do istého nočného klubu, kde sa konala promo akcia nového druhu vodky. Koľko pohárikov si herecká hviezda dopriala, síce nevedno, no na odchode pôsobila poriadne podguráženým dojmom. V odvážnom čiernom overale s hlbokým výstrihom sa tackala z jednej strany na druhú a strúhala grimasy ako klientka záchytnej stanice.

Manžel Chris Ivery, ktorý seriálovú doktorku sprevádzal, nebol zo vzniknutej situácie ani trochu nadšený. Zákonnú polovičku Ellen rýchlo takpovediac „upratal“ do auta a snažil sa fotografom čo najskôr stratiť z dohľadu. Incident je o to väčším prekvapením, že Ellen sa v spoločnosti vždy správala distingvovane a ani v mladšom veku  jej kariéru nepoznačovali nijaké alkoholické excesy.

Odhliadnuc od ponižujúceho večera sa Ellen stará o svoju rodinu príkladne a štvorročnú dcérku menom Stella Luna kladie na prvé miesto. „Je to obrovská výzva. Mám dni, kedy sa cítim veľmi vinná, že som tu a musím veľa pracovať. Ale pravdou je, že som v požehnanej situácii a cítim sa veľmi šťastná,“ odpovedala na otázku, ako sa jej darí skĺbiť materstvo s pracovnými povinnosťami. Ostáva teda len dúfať, že obracať poháriky hore dnom naozaj nebude často.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu