Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Celebrity sú v šoku: Ich top ochrancu usmrtila polícia... Nahého!

Norman Oosterbroek počas svojej kariéry strážil mnohé vychytené celebrity vrátane Lady Gaga.
Norman Oosterbroek počas svojej kariéry strážil mnohé vychytené celebrity vrátane Lady Gaga. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Škandalózny prípad! Spoliehali sa naňho v otázkach ochrany a osobnej bezpečnosti tie najvychytenejšie celebrity sveta, no on sám vlastný život zachrániť nedokázal. Reč je o bodyguardovi menom Norman Oosterbroek, ktorý prišiel o život za kurióznych okolností. S jeho smrťou sa totiž spája domáce násilie aj zásah polície.

Prominenti zostali v nemom úžase! Norman Oosterbroek kedysi patril k elitným členom ochranky samotného juhoafrického prezidenta Nelsona Mandelu, no po ukončení mandátu sa upriamil na klientelu zo sveta šoubiznisu. Vďaka bohatým skúsenostiam do jeho rúk vložili vlastný život také hviezdy ako Beyoncé s manželom Jay-Z, Rihanna či Lady Gaga. Jeden z najvyhľadávanejších hollywoodskych bodyguardov však pred pár dňami zomrel po tom, čo bez šiat vyčíňal u svojich susedov.

Takmer dvojmetrový telesný strážca sa nedávno vracal domov z nočného záťahu, keď ako nevítaný hosť zaklopal na dvere vedľajšej rezidencie. Z nej bola neskôr privolaná policajná hliadka, ktorá Normana spacifikovala paralyzérom. Bohužiaľ, rana elektrickým prúdom sa mu stala osudnou.

Podľa vyjadrení policajnej hovorkyne mali dôstojníci na zásah celkom zrejmý dôvod. Po príchode do vily Markusa Junga totiž našli bodyguarda celebrít, ako nahý zápasí s hlavou rodiny. „Oosterbroek bol veľmi násilnícky, nekontrolovateľný a mimo zmyslov,“ znejú slová v tlačovom vyhlásení.

Norman prezývaný tiež Holandský obor si v susedstve prenajímal štvorizbový dom, v ktorom býval s manželkou a dvomi deťmi. Pani Jung sa z celého incidentu doteraz nestihla spamätať: „Naša rodina potrebuje čas, aby sa otriasla. Bolo to naozaj príšerné a nemôžeme teraz o tom hovoriť.“ Za nečakaným napadnutím zrejme stojí Normanova drogová minulosť, kvôli ktorej už skončil na odvykacej kúre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu