Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Paula Walkera pred nastúpením do auta smrti: Mal len 8-ročného záchrancu!

Paul Walker s červeným Porsche Carrera GT, v ktorom o pol hodinu neskôr našiel svoju smrť. Zobraziť galériu (9)
Paul Walker s červeným Porsche Carrera GT, v ktorom o pol hodinu neskôr našiel svoju smrť. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Snažili sa ho zachrániť zo všetkých síl! S pribúdajúcimi informáciami o tragickej smrti Paula Walkera (†40) vyšlo najavo, že herec zahynul takpovediac pred očami svojich priateľov a blízkych. Vytiahnuť telá z horiaceho vraku sa zúfalo snažil aj 8-ročný syn šoféra. Len pol hodinu predtým pritom herec s úsmevom nastupoval do silného štvorkolesového stroja.

Boj o cenné sekundy a hystéria! Aj tak by sa dala opísať situácia, ktorá nastala po tom, čo vozidlo s Paulom Walkerom vo vysokej rýchlosti narazilo do stromu a vznietilo sa. Desivá dopravná nehoda sa odohrala len pár metrov od miesta, kde hercova dobročinná organizácia usporiadala charitatívne podujatie na pomoc obetiam tajfúnu na Filipínach. Fešák z akčných snímok Rýchlo a zbesilo pravdepodobne z akcie neodišiel. So svojím priateľom a obchodným partnerom Rogerom Rodasom si zrejme chcel dopriať adrenalínovú jazdu v červenom Porsche Carrera GT. Tá sa mu, bohužiaľ, stala osudnou.

Keďže k autonehode došlo v tesnej blízkosti miesta benefičnej udalosti, k horiacemu autu sa okamžite rozbehli všetci hercovi známi. Medzi prvými bol len 8-ročný potomok šoféra a pretekára Rodasa. „Jeho syn preskočil plot a pribehol, snažil sa otca vytiahnuť von,“ opísal situáciu očitý svedok Jim Torp. O záchranu oboch mužov sa snažili aj ďalší svedkovia, no kvôli plameňom už obetiam nedokázali nijako pomôcť.

Podľa viacerých zdrojov Paul doteraz nemal možnosť previezť sa v červenom Porsche Carrera GT, a preto sa s týmto dvojsedadlovým tátošom dokonca krátko pred nehodou odfotil. Na jednej z fanúšikovských stránok už svieti jeho citácia, z ktorej doslova mrazí: „Ak ma jedného dňa zabije rýchlosť, neplačte, pretože ja som sa usmieval.“ Za zosnulým Casanovom v týchto chvíľach najviac trúchli jeho 15-ročná dcéra Meadow, s ktorou si vypestoval veľmi pevné puto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu