Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tajný krach hollywoodskeho manželstva: Títo žijú oddelene už viac než rok!

Clint Eastwood s manželkou Dinou Zobraziť galériu (6)
Clint Eastwood s manželkou Dinou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Aj pevné zväzky sa rúcajú ako domčeky z kariet! Najnovšie sa o tom presvedčili fanúšikovia Clinta Eastwooda (83), ktorému stroskotalo 17-ročné manželstvo s druhou zákonnou polovičkou. Zarážajúce je, že hollywoodsky veterán s Dinou (48) žije oddelene už viac než dvanásť mesiacov.

Stabilné páry sa rozchádzajú ako na bežiacom páse! Po tom, čo Johnny Depp opustil Vanessu Paradis pre mladšiu milenku a Michael Douglas prestal zvládať bipolárnu poruchu manželky Catherine Zeta-Jones, prichádza na rad ďalší prekvapujúci koniec vzťahu. Previnilcom sa tentokrát stal Clint Eastwood, ktorý zrejme túži prežiť starobu osamote. Výrazne mladšiu polovičku pritom pustil k vode už v júni minulého roka.

S informáciou tento týždeň vyrukoval magazín Us Weekly, ktorému pravdivosť správy potvrdila samotná Dina Eastwood. Bývalá reportérka sa nechala počuť, že rozchod prebehol v priateľskom duchu a s Clintom si je naďalej veľmi blízka. Z ich zväzku vzišla jediná ratolesť Morgan, ktorá má sladkých 16 rokov.

Ako prezradil zdroj z okolia hollywoodskej dvojice, príčinou krachu manželstva sa stali ochladnuté city zo strany osemdesiatnika: „Clint prestal Dinu ľúbiť už veľmi dávno.“ Pod takéto vyústenie ich harmonického spolužitia sa zrejme podpísali Dinine psychické problémy. Eastwoodova polovička sa totiž údajne začiatkom roka podujala na terapiu v liečebni kvôli depresiám a úzkostným stavom. Paparazzi nemali možnosť odfotografovat párik s 35-ročným vekovým rozdielom bok po boku od novembra 2011.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu