Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Čarovná premena prominentnej dcéry: Z vyrážkovej princeznej je dnes krásavica!

Francesca Eastwood prešla za posledné roky vydarenou premenou. Zobraziť galériu (12)
Francesca Eastwood prešla za posledné roky vydarenou premenou. (Zdroj: instagram, profimedia.sk)

PARK CITY - Kedysi odpudivá, dnes mimoriadne príťažlivá! Herec Clint Eastwood (85) bol plodný nielen čo sa kariéry týka, ale aj v súkromí. Má totiž sedem detí s piatimi ženami. Jednou z jeho princezničiek je aj dcéra Francesca (22), z ktorej vyrástla atraktívna a šarmantná dáma. Ako však prezrádzajú fotky z minulosti, nie vždy to bolo tak.

Šoubiznis je plný hviezd, ktoré sa môžu pýšiť vydarenými ratolesťami. K hrdým otcom patrí aj herec, režisér a producent Clint Eastwood. Jeho deti zdedili umelecké gény a venujú sa prevažne filmu a hudbe. Šťastie pred kamerami skúša aj 22-ročná Francesca, ktorú hercovi porodila kolegyňa Frances Fisher. 

V mestečku Park City aktuálne prebieha filmový festival Sundance a v rámci neho bol predstavený aj počin s názvom Outlaws and Angeles, kde stvárňuje jednu z ústredných postáv práve dievčina so zvučným priezviskom. 

Hodnotiť, či Francesca zdedila talent po známych rodičoch, zatiaľ nie je veľmi možné. Isté však je, že sexepílu má na rozdávanie. Jej profily na sociálnych sieťach sú plné fotografií, na ktorých predvádza štíhlu postavu, zmyselný pohľad a krásnu tvár. Tú, mimochodom, nemala vždy takú bezchybnú. V minulosti totiž fešandu trápilo výrazné akné a bola skôr škaredým káčatkom. Nuž, zázraky sa dejú. A v Hollywoode zvlášť...

Francesca Eastwood má sexepílu na rozdávanie.
Zobraziť galériu (12)
Francesca Eastwood má sexepílu na rozdávanie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Francesca EastwoodClint Eastwood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu