Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhadná smrť herečky z Tých rokov sedemdesiatych: Nepomohla ani pitva!

Lisa Robin Kelly Zobraziť galériu (4)
Lisa Robin Kelly (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Príčina úmrtia americkej herečky Lisy Robin Kelly, známej predovšetkým zo seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), je aj po sobotnej pitve stále neznáma.

Oznámil to úrad losangeleského koronera s tým, že príčina herečkinej smrti bude tak známa najskôr až o dva mesiace, keď im z laboratória pošlú výsledky toxikologických testov. Štyridsaťtriročná Lisa Robin Kelly zomrela 14. augusta v spánku v zariadení na liečbu závislostí, kam podľa slov jej agenta Craiga Wyckoffa dobrovoľne nastúpila iba niekoľko dní predtým.

Lisa Robin Kelly sa narodila 5. marca 1970 v Southingtone v štáte Connecticut a preslávila sa ako Laurie, promiskuitná sestra Erica Formana v spomínanom sitcome Tie roky sedemdesiate... Po skončení účinkovania v tomto seriáli však jej kariéra začala upadať a viackrát mala problémy so zákonom. V roku 2010 ju zadržali pre alkohol za volantom, v apríli 2012 zas za ublíženie na zdraví, z ktorého ju obvinil bývalý priateľ John Michas.

Vlani v novembri ju zadržali spoločne s manželom Robertom Gilliamom za vzájomné napadnutie po tom, ako do ich domu v Charlotte v Severnej Karolíne privolali políciu pre rušenie pokoja. Ďalšie problémy mali v máji, keď Gilliam údajne chcel, aby mu herečka dala všetky svoje peniaze. Keď odmietla, začal ju ťahať za vlasy, zhodil ju na zem a začal ju škrtiť.

Podľa jej slov sa dokonca vyhrážal, že ju zastrelí. Vraj chcela zavolať políciu, no Gilliam jej zobral telefón. Policajtov nakoniec privolal sused. Herečka si následne vybavila zákaz približovania sa a začiatkom júla podala žiadosť o rozvod. Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu