Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Britská venuša opäť sama: Nachytala milenca pri jeho „prasačinkách“!

Kelly Brook a Danny Cipriani sa dali dokopy už druhýkrát a zanechávali dojem, že sú zamilovaní až po uši. Zobraziť galériu (14)
Kelly Brook a Danny Cipriani sa dali dokopy už druhýkrát a zanechávali dojem, že sú zamilovaní až po uši. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Poslala ho kade ľahšie! Kelly Brook (33) patrí na britskej pôde k najospevovanejším modelkám a za jej spoločnosť bohatí muži ponúkajú závratné sumy. O to prekvapujúcejšie znie dôvod, pre ktorý sa rozišla s milencom Dannym Ciprianim (25). Zistila, že ju podvádza a nešetrí pri tom perverznosťami.

Ten si ale zavaril! Kelly Brook randila so športovým esom Dannym Ciprianim už v roku 2010, no ich cesty sa na niekoľko mesiacov rozišli. Obdarená modelka počas nich podľahla ďalšiemu rugbistovi Thomovi Evansovi, pričom myšlienkami naďalej zostávala pri expriateľovi. To spôsobilo, že Danny očarujúcu brunetku získal späť a staronový párik pôsobil mimoriadne šťastným dojmom. Ich idylku však nečakane pochovali Ciprianiho početné aféry.

Mediálnu explóziu odštartovala obchodná manažérka Stacey Simcox, podľa ktorej ju nadržaný rugbista doslova bombardovala sexistickými esemeskami a fotkami. „Danny mi posielal oplzlé správy o tom, čo by chcel so mnou robiť v posteli a prosíkal ma, aby sme sa stretli kvôli sexu. Bolo to čoraz perverznejšie a ja som si pomyslela, že čo je to za potkana,“ prezradila Simcox v rozhovore pre denník The Sun.

Spomínané tvrdenia sa ukázali ako pravdivé po tom, čo sa Kelly prehrabala v milencovom mobilnom telefóne. Smutným faktom zostáva, že podobné „prasačinky“ Cipriani rozosielal aj ďalším ženám, zatiaľ čo sa Kelly oňho starala po desivo vyzerajúcej zrážke s autobusom. Športovec nakoniec priznal, že jeho posteľou okrem oficiálnej partnerky prechádzali aj mnohé cudzie dievčatá.

Zvodná modelka rozchod nekomentovala, no na Twitteri napísala, čo si o svojom teraz už expriateľovi myslí: „Niektorí ľudia prichádzajú do vášho života ako požehnanie, iní ako ponaučenie.“ Ostáva len dúfať, že na tohto neverníka Kelly čím skôr definitívne zabudne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu