Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herec z Iron Man-a zbil exmanželku, ona už začala konať!

Terrence Howard Zobraziť galériu (5)
Terrence Howard (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Terrence Howard, ktorý údajne fyzicky napadol exmanželku Michelle Ghent na dovolenke na Kostarike, sa k nej podľa rozhodnutia súdu dočasne nesmie priblížiť.

Požiadala o to Ghent, pričom ako dôkaz poskytla aj fotografiu, na ktorej má monokel. V súdnych dokumentoch uviedla, že jej vrazil päsťou do tváre, chytil ju za krk a sotil k stene. Údajne na ňu zaútočil po tom, ako mu povedala, že nemá záujem dať sa s ním znovu dohromady. Dvojica sa rozviedla v máji.

Ghent tiež tvrdí, že po tom, ako ju Howard zbil, šiel k nočnému stolíku, kde mal dva nože. Preto spanikárila a použila slzný plyn. Následne ju herec vraj zrazil k zemi a kopal do hlavy. Podľa jej slov má okrem monokla tiež pomliaždeniny a opuchy. Howard však vo svojom stanovisku vyhlásil, že si jeho exmanželka celý príbeh vymyslela, aby mu poškodila v čase, keď do kín prichádza jeho nový film The Butler (2013). Vraj sa mu vyhrážala zabitím a herec je presvedčený, že to myslí vážne. Podľa neho dokonca v minulosti absolvovala pobyt na psychiatrii. Dvojica sa ešte tento mesiac stretne na súde, dovtedy sa Howard k Ghent nesmie priblížiť na menej ako 100 yardov (približne 91 metrov) a ani ju kontaktovať. On sám tiež súd požiadal, aby sa k nemu nemohla približovať Ghent, no sudca ho odmietol so slovami, že jeho verziu príbehu si vypočujú až na ďalšom pojednávaní.

Pár sa vzal v januári 2010 na tajnom obrade v Los Angeles. Hercovi s nomináciou na Oscara sa to však pred médiami darilo udržať v tajnosti do mája. Správa vyšla najavo až na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes, kde v rozhovore označil Ghent za svoju manželku. Štyridsaťštyriročný Howard, ktorý si zahral vo filmoch ako Crash (2004), Štyria bratia (2005), Zbohatni alebo zdochni (2005), Niet návratu (2007) či Iron Man (2008), s ňou nemá žiadne deti. Z predchádzajúceho vzťahu s Lori McCommas, s ktorou bol ženatý dva razy, má ale dve dcéry a syna. Michelle Ghent požiadala o rozvod v januári 2011 a následne sudca hercovi zakázal približovať sa k nej, keďže tvrdila, že ju počas manželstva fyzicky týral.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu