Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Michael Douglas a krásna Catherine ako rodičia zlyhávajú: Ich deti sú zdrvené!

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas Zobraziť galériu (15)
Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Problémy sa nabaľujú! Keď Michael Douglas (68) a Catherine Zeta-Jones (43) oznámili svoje odlúčenie, vyvolali tým obrovský mediálny ošiaľ. Ich vzťah však nie je pod nátlakom iba zvonka, ale aj zvnútra. Partnerská kríza totiž hlboko zasiahla ich maloleté ratolesti, ktoré sa so situáciou stále nedokážu vyrovnať.

Opäť najviac trpia tí najmenší! Keď medzi rodičmi vzniká napätie a partnerské nezhody, všetky negatívne emócie sa automaticky prenášajú na ich potomstvo. Inak to nie je ani v prípade dlhoročného zväzku ostrieľaných hercov. Hoci sa zdá, že Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones sú na najlepšej ceste k uzmiereniu, ich deti majú zo zbalených kufrov a neprítomnosti otca doslova traumu.

Neľahkú situáciu najhoršie zvláda 13-ročný Dylan, ktorý si s hollywoodskym veteránom vypestoval silné puto. „Dylan nechápe, čo sa práve teraz deje. Michael aj Catherine sa mu snažia vysvetliť, že si dávajú pauzu jeden od druhého, ale on sa neustále vypytuje, prečo a kedy sa k sebe opäť vrátia,“ prezradil zdroj americkému plátku National Enquirer. Skormútený herec v takýchto náročných rozhovoroch údajne zvykne len potriasť hlavou a povedať: „Neviem, synu.“ Podľa spomínaného zdroja ale Dylana vždy upokojí aspoň slovami, že mu bude stále nablízku: „Michael povedal Dylanovi: ‘Synu, nech sa stane čokoľvek, nikdy by som ťa neopustil. Nikdy! ‘“

Mladšia Carys vo veku desiatich rokov napätie síce tak veľmi neprežíva, no momentálny vzťah rodičov jej vonkoncom nie je ľahostajný. „Carys bola tiež naštvaná, že ocko odišiel, ale nie až tak veľmi ako Dylan. On a Michael sú na seba veľmi naviazaní, zatiaľ čo Carys má bližšie k matke k Catherine,“ cituje svojho svedka z okolia páru časopis. Ostáva len dúfať, že prominentná dvojica si akékoľvek nezrovnalosti čím skôr vysvetlí a ich rodinné záležitosti naberú pozitívnejší smer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu