Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Odtrhnutá Disney hviezda išla v 20-tke donaha: Ukázala takmer všetko!

Dvadsaťročná Miley Cyrus sa nechala zvečniť úplne nahá, pričom si schovala len najintímnejšie partie medzi nohami. Zobraziť galériu (10)
Dvadsaťročná Miley Cyrus sa nechala zvečniť úplne nahá, pričom si schovala len najintímnejšie partie medzi nohami. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Provokovať musí za každú cenu! Hoci Miley Cyrus ešte pred pár rokmi stvárňovala jednu z hlavných hviezd kanála Disney, v rámci sólo kariéry poriadne vystrkuje rožky a neštíti sa ani najpikantnejších fotografií. Prah dvadsiatky síce prekročila len nedávno, no už sa svetu ukázala tak, ako ju stvorila príroda.

Odhodila šaty aj zábrany! Už keď sa Miley Cyrus zbavovala nálepky Hannah Montana a budovala si v šoubiznise vlastné miestečko, siahala po odvážnych kostýmoch v štýle až príliš odvážnej tínedžerky. Odvtedy zamestnáva paparazzov na každom kroku, vyplazuje jazyk, vystrkuje prostredník a neustále na seba priťahuje pozornosť okolia. Najnovšie sa nechala zvečniť v Evinom rúchu, pričom si ledva zakryla najintímnejšie partie.

Plavovláska pre fanúšikov odhalila štíhle krivky a pred objektívom si zapózovala úplne nahá. Rozkrok si schovala dlaňami a cez obrysy drobného poprsia prechádza nápis Protect the skin you’re in, ktorý by sa dal voľne preložiť ako Chráň si svoju vlastnú kožu. Čiernobiely záber slúži ako pomerne silná kampaň proti rakovine kože, ktorá je šírená prostredníctvom bielych tričiek z dielne návrhára Marca Jacobsa.

Miley je na provokatívnu fotografiu patrične hrdá, preto ju okamžite zvolila ako svoju profilovú v sieti Twitter. Neskôr pridala aj obrázok spomínaného trička, ktorý okomentovala týmito slovami: „Nenoste iba toto tričko. Prosím, noste ochranný faktor a chráňte svoju nádhernú pokožku! Aj naďalej robte rozdiely a šírte posolstvo.“ O obrovskom úspechu kampane svedčí fakt, že prvá várka tričiek sa vypredala rekordným tempom. Už budúci týždeň však bude dodaný nový náklad.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu