Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Škandalózna 20-tka ako šľapka: Na ulici polonahá a prelepené bradavky!

Miley Cyrus sa už aj verejne prezentuje ako slečna veľmi ľahkých mravov. Zobraziť galériu (17)
Miley Cyrus sa už aj verejne prezentuje ako slečna veľmi ľahkých mravov. (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS – Klesá čoraz hlbšie! Keď Miley Cyrus (20) začala pri každej príležitosti vyplazovať jazyk a voliť čoraz provokatívnejšie outfity, kritici verili, že ide o chvíľkové pobláznenie. Po tom, čo sa zjavila vo videoklipe úplne nahá, je však jasné, že to s ňou ide dole vodou. Na ulici by ste si ju celkom ľahko pomýlili s prostitútkou.

Toto má byť vzor pre milióny tínedžerov? Miley Cyrus si vybudovala fanúšikovskú základňu ako sladká hviezda kanála Disney v úlohe Hannah Montany. Neskôr však zatúžila po serióznej kariére speváčky a v snahe zbaviť sa detskej nálepky, siahala po čoraz odvážnejšom imidži. Ten vyvrcholil počas priameho prenosu odovzdávania cien VMA MTV, kde blondínka imitovala sex na pódiu. Neskôr vydala videoklip ku skladbe Wrecking Ball, kde sa preháňa v Evinom rúchu a olizuje stavbárske kladivo. Šnúra jej excesov však pokračovala aj počas víkendového festivalu v Las Vegas.

Aj keď kostýmová výbava popových hviezd spadá do kategórie vyzývavých, len 20-ročná hviezda si túžbu provokovať vykladá po svojom. V sobotu sa totiž na pódiu zjavila v šatách z priehľadnej sieťoviny, pod ktorými mala len nohavičky. Nahé prsia tak predvádzala ako na výstave a bradavky si prelepila čiernou páskou. V outfite ako vystrihnutom z erotických klubov neskôr vyrazila aj do ulíc a zabávala sa na after-párty.

Kvôli svojmu vyčíňaniu Miley prišla o lásku v podobe atraktívneho snúbenca Liama Hemswortha, ktorý sa už dokonca odsťahoval z ich spoločnej rezidencie a našiel šťastie v náručí mexickej krásky menom Eiza Gonzalez. Paparazzi čerstvú dvojicu zachytili, ako sa bozkáva pri aute, čo speváčku doslova rozzúrilo. „Bola šokovaná, že Liam sa s Eizou už ukazuje verejne. Uráža ju to o to viac, že ona si intímnosti kvôli nemu uchovávala v súkromí. Liam teraz porušuje vlastné pravidlá a ak sa snaží ublížiť Miley, darí sa mu to. No zároveň vyzerá ako pokrytec,“ cituje zdroj z okolia speváčky portál showbizspy.com. Ako sa ale hovorí, čo si necudná blondínka navarila, to si teraz musí zjesť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu