Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prominentná 16-tka dráždila v bikinách: Tenké šnúrky a guľatý zadoček von!

Len 16-ročná modelka Josie Canseco rozpaľovala pláž v miniatúrnych bikinách. Zobraziť galériu (6)
Len 16-ročná modelka Josie Canseco rozpaľovala pláž v miniatúrnych bikinách. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Odvaha jej naozaj nechýba! Aj keď má Josie Canseco ešte len sladkých 16 rokov, na pláži sa za ňou obzerajú všetky mužské hlavy spomedzi dovolenkárov. Dcéra bejzbalovej legendy má totiž postavičku ako lusk a neváha ju predviesť v celej nádhere. V úsporných bikinách vystrkovala zadoček ako ostrieľaná sexica.

Nie je na rolu sexsymbolu ešte primladá? Hoci má Josie Canseco do dospelosti poriadne ďaleko, už teraz vystrkuje rožky a tasí ženské zbrane. Momentálne si vychutnáva horúcu atmosféru v Miami, kam ju doviedla práca začínajúcej modelky. Popri nej by však odvážna plavovláska dokázala popliesť hlavu nejednému turistovi. Genetickú výbavu na to rozhodne má a nehanbí sa ju ukázať.

Dcéra bývalého bejzbalového hráča Josého Cansecoa zavítala na miamské pobrežie, aby spropagovala plážové kúsky značky Frankie's Bikinis. Už ako tínedžerka sa totiž stala tvárou najnovšej kampane. Nová línia však materiálom poriadne šetrila, čo Josie predviedla na vlastných krivkách. Po pracovných povinnostiach sa vybrala na pláž v bledomodrých bikinách Oceanside, ktoré úspornosťou naozaj vyrážali dych. Tenučké šnúrky totiž spájali len drobné kúsky látky a tie toho príliš veľa nezakryli. Dospievajúca kráska tak vystavila na obdiv nielen ploché bruško, ale aj poriadny kus svojho zadočku.

Plavovláskin otec ešte neprekročil prah päťdesiatky, no športovú kariéru už dávno zavesil na klinec. Verejne sa priznal k užívaniu podporných látok, o čom napísal hneď niekoľko kníh. V nich okrem iného tiež prezradil, že drvivá väčšina hráčov bejzbalu berie steroidy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu