Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tvár Súdnej siene sa nekašle: Na pláži vytasila nahé prsia!

Televízna sudkyňa Marilyn Milian na dovolenke vystavovala svoje obnažené poprsie. Zobraziť galériu (3)
Televízna sudkyňa Marilyn Milian na dovolenke vystavovala svoje obnažené poprsie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Talár musí ísť bokom! Hoci Marilyn Milian (52) na televíznych obrazovkách stvárňuje prísnu sudkyňu, v súkromí patrí k odvážnym dámam. Aj po prekročení prahu päťdesiatky totiž neváha provokovať na dovolenke ako zamladi. Pred pár dňami bez ostychu pretŕčala svoje neopálené vnady.

Odvaha jej nechýba! Formát Súdna sieň sa teší mimoriadnej diváckej obľube nielen u nás, ale aj za veľkou mlákou, kde sa vysiela pod názvom The People's Court. V americkom prostredí k jeho ústredným tváram patrí Marilyn Milian, ktorá pred kamerami rieši kuriózne prípady. Seriózna dáma v talári sa však na dovolenke v Karibiku zmenila na poriadnu dračicu. Odhodila vrchný diel bikín a do vĺn sa vrhla hore bez.

Brunetka si chvíle oddychu vychutnávala s manželom menom Judge John Schlesinger a s ich tromi spoločnými dcérami – Cristinou, Alexandrou a Sofiou. Málokto by však čakal, že televízna hviezda s právnickými skúsenosťami sa v zrelom veku odváži na taký vyzývavý plážový outfit. Celé popoludnie vystavovala na obdiv svoje kyprejšie vnady, ktoré si pravdepodobne chcela na slnku opáliť.

Marilyn je vôbec prvou latino dámou, ktorá sa prepracovala do sudcovského kresla a na svoje kubánske korene je patrične hrdá. Plynulo hovorí po španielsky, pričom vo veku ôsmich rokoch sa s rodičmi presťahovala do Miami. Keď vyštudovala, zamestnala sa na Harvardskej právnickej univerzite a spolupracovala na rôznych projektoch. Zaujímavosťou je, že podobnou kariérnou cestou si prešla aj jej zákonná polovička.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu