Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Šok pre britskú speváčku priamo na pódiu: Dostala fľašou do hlavy!

Počas koncertu skupiny Little Mix speváčku Leigh-Anne Pinnock trafila do hlavy fľaša letiaca z publika. Zobraziť galériu (4)
Počas koncertu skupiny Little Mix speváčku Leigh-Anne Pinnock trafila do hlavy fľaša letiaca z publika. (Zdroj: profimedia.sk)

WALES – Prejav nesympatií či len obrovská náhoda? O tom, že aj medzi fanúšikmi sa nájdu pomätenci schopní ohroziť obľúbeného interpreta, sa na vlastnej koži presvedčila Leigh-Anne Pinnock (21). Keď so svojou úspešnou kapelou Little Mix nedávno vystupovala, z publika na ňu z ničoho nič vyletela fľaša a trafila ju priamo do hlavy.

Šokujúce prekvapenie! Hoci Leigh-Anne Pinnock nepatrí ku škandalóznym hviezdam, na poslednom koncerte sa dočkala naozaj tvrdej „odplaty“. Keď spolu s ostatnými členkami dievčenskej formácie Little Mix spievala hit How Ya Doin’?, okúsila trpkú bolesť v momente prekvapenia. Tým sa počas živého vystúpenia vo Walese stala fľaša letiaca priamo k speváčkinej hlave.

Čokoládová kráska stála na okraji dámskej štvorice a sústredene spievala svoje vokály. Z ničoho nič sa k nej však z davu fanúšikov prirútila zelená fľaša s nápojom známeho výrobcu a trafila ju do oblasti tváre, na čo Leigh-Anne zareagoval prudkým otočením hlavy. Fľaša bola síce plná, no, našťastie, išlo o plastovú verziu. Otrasená tmavovláska tak pokračovala v speve ďalej. Celý incident však mohol skončiť ďaleko vážnejšie, pokiaľ by bol letiaci predmet vyrobený zo skla.

Dievčenské kvatro je výsledkom obľúbenej speváckej súťaže X Factor. Všetky štyri dámy skúšali šťastie ako sólistky, no vo vyraďovacom kole neuspeli. Obávaný kat Simon Cowell im preto ponúkol možnosť spojiť hlasové sily a pokračovať v šou v kategórii skupín. Zoskupenie Little Mix zaznamenalo u divákov mimoriadny ohlas a nakoniec ročník 2011 na britskej pôde vyhralo. Pred mesiacom sa šikovným speváčkam dokonca podarilo pokoriť dvojmiliónovú hranicu predaných CD-nosičov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu