Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najobletovanejšia Britka bez mejkapu: Toto je fakt brutálny rozdiel!

Kelly Brook bez mejkapu a ako hvieza červeného koberca s dokonalou vizážou Zobraziť galériu (16)
Kelly Brook bez mejkapu a ako hvieza červeného koberca s dokonalou vizážou (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Ako celkom iná žena! Kelly Brook (33) je jednou z mála britských hviezd, ktoré v spoločnosti zaujmú nielen dokonalými krivkami v tvare presýpacích hodín, ale aj krásnymi črtami tváre. Mimo pracovných povinností sa však aj táto ospevovaná modelka mení na sivú myš. Úchvatnú krásku z červeného koberca by ste v naj zaručene nespoznali.

Kam sa podel jej dych berúci zovňajšok? Aj také otázky zrejme vírili v hlavách paparazzov, ktorí Kelly dnes ráno zastihli totálne neupravenú. Inokedy bezchybná a usmievavá brunetka tentoraz pôsobila namrzeným dojmom. S najväčšou pravdepodobnosťou jej nebolo po chuti, že ju bulvárni fotografi zachytili bez kvapky mejkapu, s opuchnutými očami a mokrými vlasmi.

Obdarená modelka a herečka mala zrejme naponáhlo, pretože si v ruke niesla kozmetickú taštičku. S najväčšou pravdepodobnosťou tak len vyliezla zo sprchy, obliekla si šaty, schmatla veci a vyrazila z domu. Jej tvár bola poblednutá, obočie zúfalo volalo po pinzete a ceruzke. Obletovanej Kelly by zrejme nezaškodila ani návšteva kozmetičky a ošetrenie vyrážok.

Za nevábnym ranným vzhľadom britskej celebrity pravdepodobne stojí pracovné tempo, na aké nie je zvyknutá. Nakrúcanie jej najnovšej snímky Taking Stock si totiž vyžaduje veľmi včasné vstávanie. „Budíček 5.30. To je brutálne,“ posťažovala sa nedávno prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. Začiatkom týždňa navyše podľa jej slov strávila v práci úctyhodne dlhý čas. „14-hodinové pracovné dni mi to nijako neuľahčujú!“ informovala v ďalšom statuse. Ako sa teda zdá, Kelly medzi ranné vtáčatá patriť rozhodne nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu