Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šok v britskej reality šou: Namakaný boxer potme škrtil modelku!

Modelku Hazel O'Sullivan napadol v reality šou Daley Ojuederie, ktorý sa ju údajne škrtením snažil zlikvidovať. Zobraziť galériu (3)
Modelku Hazel O'Sullivan napadol v reality šou Daley Ojuederie, ktorý sa ju údajne škrtením snažil zlikvidovať. (Zdroj: channel 5)

LONDÝN – Išlo o život? O tom, že spolužitie s cudzími ľuďmi pod jednou strechou môže byť poriadne nebezpečné, sa na vlastnej koži nedávno presvedčila Hazel O'Sullivan. Tá momentálne súťaží v reality šou Big Brother, kde sa stala súčasťou zaujímavého incidentu. Svalnatý konkurent Daley Ojuederie ju vraj v noci začal škrtiť a vyhrážal sa jej zabitím.

Násilie pod rúškom tmy! Aj keď sa reality program Big Brother u nás nestretol s veľkou popularitou, na Britských ostrovoch sa v súčasnosti nakrúca už 14. séria. Na televízne obrazovku ju tamojším divákom prináša kanál Channel 5, ktorý neváha odvysielať poriadne vyhrotené situácie. Tou poslednou sa stal agresívny útok svalovca Daleyho Ojuederieho, ktorý v amoku takmer poškodil súťažiacu Hazel O'Sullivan.

Paradoxom je, že nebezpečná situácia začala vcelku nevinne. Bývalá modelka totiž pozvala Daleyho do postele, aby sa k sebe túlili a objímali sa. To viedlo k hravému správaniu z oboch strán a bitke s vankúšmi, počas ktorej si brunetka ukradla celú perinu iba pre seba. Práve to údajne vyprovokovalo bývalého boxera do takej miery, že svoju spoločníčku chytil pod krk a začal ju škrtiť so slovami: „Dovoľ, aby som ti niečo povedal, dievčatko. Dokončím ťa!“

Keďže všetky priestory domu, v ktorom súťažiaci bývajú, sú monitorované kamerami, štáb a neváhal a zasiahol. Daley dostal v šou okamžitú stopku, zatiaľ čo Hazel obišla s napomenutím. „Kvôli vyhrážaniu sa a agresívnemu správaniu voči Hazel O’Sullivan sme sa rozhodli, že Daleyho Ojuederieho vylúčime z vily Big Brother,“ vysvetlil vo svojom vyhlásení hovorca programu.

Vyhodený previnilec má na svoju teraz už bývalú protivníčku ťažké srdce. „Hazel je tá najvypočítavejšia osoba a najväčšia klamárka. Som veľmi urazený. Znevážila ma,“ zneli jeho slová na rozlúčku pred odchodom z domu. Prešibaná O'Sullivan totiž celý incident poriadne prifarbila a tvorcom programu natárala, že sa cítila ohrozená. Medzi jej konkurenciou je tak o jedného účastníka šou menej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu