Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto prebiehajú celebritné zásnuby: Koho dcéra zostala v nemom úžase?

Ktorá celebrita bola počas sobotňajšej noci v siedmom nebi? Zobraziť galériu (10)
Ktorá celebrita bola počas sobotňajšej noci v siedmom nebi? (Zdroj: Instagram)

LAS VEGAS – Pokľakol pred ňou na koleno! Hoci o prominentné svadby ani tento rok zatiaľ núdza nie je, už čoskoro k nim pribudne ďalšia. Pod čepiec sa totiž chystá dcéra wrestlingovej legendy, ktorú jej milenec uplynulý víkend požiadal o ruku. Zábery zo zásnub aj ďalšie podrobnosti okamžite skončili na webe. Uhádnete, o koho ide?

Mieri pod čepiec! Aj keď by si 25-ročná blondínka mohla ešte plnými dúškami vychutnávať slobodný život, už onedlho vstúpi do manželského zväzku. Jedinej dcére Hulka Hogana totiž v sobotu večer futbalista Phil Costa navliekol zásnubný prsteň. No zatiaľ čo sa Brooke Hogan doslova rozplýva radosťou a šťastím, jej otec je jediným členom rodiny, ktorý jej prostredníctvom internetu nezagratuloval.

„Najšťastnejší okamih môjho života. Beriem si svojho najlepšieho priateľa. Nevybrala by som si nikoho iného. Som taká šťastná a vďačná,“ uveličene napísala hviezda reality šou k fotkám, ktoré zverejnila prostredníctvom spoločenskej siete Instagram. Vyvolený si pred ňou pokľakol pravdepodobne na balkóne hotela Bellagio v Las Vegas, v blízkosti zmenšenej repliky Eiffelovej veže. Brooke si v bielych minišatách na zábere od prekvapenia zakrýva ústa.

Ďalšia fotografia z mobilného telefónu zachytáva americkú celebritu v okamihu, ako jej Phil navlieka vytúžený prsteň. „Vyzerám strašidelne, ale toto je tvár v totálnom šoku,“ vysvetlila v komentári. Ku gratuláciám sa medzi prvými pripojila Hoganova exmanželka: „Moja Brooke sa vydáva! Budúci Pán a Pani Costa!“ Ostáva len dúfať, že horúčka uplynulej sobotňajšej noci im vydrží nielen do svadobného dňa, ale aj dlho po ňom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu