Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zunovalo sa jej mladé mäsko? Jennifer Lopez poslala milenca k vode!

Jennifer Lopez a Casper Smart oficiálne stále tvoria pár, no ich vzájomná vášeň vraj dávno ochladla. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Lopez a Casper Smart oficiálne stále tvoria pár, no ich vzájomná vášeň vraj dávno ochladla. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Ako partner ju už omrzel? Aj keď sa médiá ku vzťahu Jennifer Lopez (44) a jej výrazne mladšieho tanečníka Caspera Smarta (26) stavali skepticky, dvojica sa nakoniec dočkala spoločenskej akceptácie. Po šťastných záberoch ako vystrihnutých z rodinného albumu však prišiel útlm. V kuloároch sa už dokonca šušká, že oficiálny rozchod je len otázkou času.

Ich spolužitie je v troskách! Keď sa prevalilo, že Jennifer Lopez podľahla vypracovanému telu člena svojho tanečného tímu, okolie považovalo románik za vyslovene fyzickú záležitosť. Tú vyzdvihovala aj samotná umelkyňa, ktorá v neskorších rozhovoroch prezradila, že sex s Casperom Smartom je ten najlepší, aký kedy zažila. A potom, čo si mladík našiel cestu aj k jej dvojičkám, sa zdalo, že ich šťastiu nič nebráni v ceste. Pravdou však je, že J-Lo medzičasom zmenila názor.

Spoločné nákupy, či výlety na pláž – to všetko patrilo do pravidelnej rutiny svojskej rodinky, pri ktorej nechýbali objektívy paparazzov. Už tri týždne sa však dvojica bok po boku neobjavila. Jennifer síce nedávno zavítala medzi smotánku v rafinovaných šatách, v ktorých si prevzala charitatívne ocenenie, no milenec na oficiálnych záberoch chýbal. On sám sa podelil len o fotku zo zákulisia, ktorú okomentoval nasledovne: „Podporujem môjho macka, ktorý si prišiel po cenu v boji za ľudské práva.“

Nie je nijakým tajomstvom, že dominantná mamička držala vo vzťahu kasu aj opraty. Podľa najnovších informácií si však konečne uvedomila, že o 18 rokov mladší partner nemusí byť to pravé orechové. „Jennifer si súkromie stráži, ale naznačila, že iskra sa vytratila. Už nedokáže viac ignorovať to, čo jej celý čas šepkala hlava – že jej vzťah s Casperom nie je navždy. A teraz jej to isté hovorí aj srdce,“ prezradil zdroj zo speváčkinho okolia portálu Radar Online. Podľa neho hollywoodska diva nechce opakovať chyby z minulosti. Vzťah si síce vychutnala, no teraz sa vraj pôvodné opojenie premenilo na smútok.

Pozrite si na ženskom magazíne FEMINITY.sk, akým sexi bruškom sa Jennifer v 44 rokoch pochválila. Nie je preto výlúčené, že J.Lo má tak vplyvom sebavedomia zálusk na iných mužov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu