Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herec z Hier o život sa oženil s kolegyňou

Sam Claflin a Laura Haddock Zobraziť galériu (10)
Sam Claflin a Laura Haddock (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický herec Sam Claflin sa oženil so svojou kolegyňou Laurou Haddock. Dôveryhodný zdroj to potvrdil magazínu Us Weekly. Informácie o svadbe vyplávali na povrch po tom, ako ich kamarát zverejnil fotografiu dvojice krájajúcej svadobnú tortu.

Herci sa stretli na konkurze a 27-ročný Claflin vraj hneď vedel, že Haddock je tá pravá. "Zavolal som svojmu agentovi a povedal som: 'Človeče, som zamilovaný. Práve som stretol ženu, s ktorou sa chcem oženiť," prezradil. Ešte v ten večer na seba náhodou narazili v londýnskom metre a neskôr začali randiť. 

Claflin je známy ako Philip Swift z filmu Piráti z Karibiku 4: V neznámych vodách (2011) či William zo Snehulienky a lovca (2012). Ako Finnick Odair sa predstaví v očakávanej snímke Hry o život: Skúška ohňom. Ukázal sa aj v miniseriáli Piliere Zeme (2010) či televíznom filme United (2011). Angličanka Laura Haddock si zahrala napríklad v snímkach Terry Pratchett: Farba mágie (2008) a S*áči (2011) či v seriáloch Ako nežiť svoj život (2007) a Da Vinci's Demons (2013).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu