Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Travolta v Čechách spustil hystériu: Zatienila ho nádherná Verešová!

John Travolta a Andrea Verešová Zobraziť galériu (7)
John Travolta a Andrea Verešová (Zdroj: Profimedia.sk, Facebook.com)

KARLOVE VARY – Bolo sa na čo pozerať! Medzinárodný festival u našich českých susedov je síce známy uvoľnenou atmosférou, no 48. ročník predčil všetky očakávania. Na pôde Karlových Varov sa totiž zjavil John Travolta (59), ktorý šokoval svojou otvorenosťou. V úzadí však nezostala ani oslnivá modelka Andrea Verešová (33). Tá zažiarila v luxusnej róbe a zatienila všetkých naokolo.

Vydarený ročník! Aj tak by sa dal opísať obľúbený filmový festival v Karlových Varoch, ktorý včera zatvoril svoje brány. V úlohe čestného hosťa na pôdu kúpeľného mesta spoza veľkej mláky zavítal John Travolta, aby si prevzal hlavnú cenu svoj prínos vo svete kinematografie – krištáľový glóbus. No zatiaľ čo medzi fanúšikmi rozpútal hotový ošiaľ, ochranka sa pri ňom poriadne zapotila. Hollywoodsky idol totiž ochotne pózoval, rozdával autogramy a zdravil sa so svojimi priaznivcami. Všetko ďaleko za hranicami bezpečnostných opatrení.

Travolta sa na striebornom plátne blysol nielen ako akčný hrdina, ale tiež nadaný tanečník. „Je to časť mojej duše, robí šťastným mňa i ľudí naokolo, vrátane mojich detí,“ vyjadril sa na margo tanca pred novinármi. Tvrdú prácu na vlastných schopnostiach mu však sčasti vštepili gény: „Pochádzam z hereckej rodiny a radi sme prijímali rôzne výzvy. Keď ste herec v New Yorku, musíte vedieť spievať, tancovať, občas robíte muzikál a niekedy drámu.“ Jeho všestrannosť mu priniesla obrovskú popularitu, o čom svedčí fakt, že John sa včera s fanúšikmi lúčil celých 15 minút. Jeho nervózni bodyguardi ho doslova nevedeli odtrhnúť od davu a dostať do pripravenej limuzíny.

Súčasťou festivalu bola párty v hoteli Pupp, na ktorej sa blyslo hneď niekoľko domácich hviezd. Magnetom pre objektívy sa tentoraz stala Andrea Verešová v koralovej róbe s vlečkou. Za tú modelka svojej návrhárke poďakovala prostredníctvom sociálnej siete Facebook. O Verešovej provokatívnych outfitoch sa viac dočítate TU!

Značný rozruch sa podarilo vyvolať tiež českej víťazke Miss World 2006, Taťáne Kuchařovej. Tú totiž médiá už dlhší čas spájajú s krásavcom Ondřejom Brzobohatým. Milostnú aféru dvojica potvrdila sama, keď sa na spomínanej akcii objavila bok po boku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu