Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Priamo pred očami manželky: Nehanebník Menzel to vychytal!

Jiří Menzel si siahol na pozadie Gabriely Partyšovej
Jiří Menzel si siahol na pozadie Gabriely Partyšovej (Zdroj: isifa.com)

KARLOVY VARY - Český režisér Jiří Menzel (76) sa nezdá. Na piatkovom večierku v jednom z vychýrených hotelov v Karlových Varoch pri príležitosti otvorenia filmového festivalu to poriadne roztočil. Jeho ruka sa počas jedného z rozhovor vyskytla tam, kde by sa ruka zadaného muža objaviť nemala.

Manželka Olga (35) zostala bokom, no samotný Menzel sa počas párty bavil ako pravý parketový lev. Pri odpovedaní na otázky jednej z redaktoriek pokrývajúcich prestížnu udalosť sa ocitol pri Gábine Partyšovej (36). V dobrej nálade nelenil a známu českú speváčku a moderátorku najprv objal okolo chrbta, no veľmi rýchlo prešiel rukou aj na nižšie partie atraktívnej Gabriely. Ruka skončila napokon až na pozadí Partyšovej pod jej tesnými šatami. Speváčke zjavne celá eskapáda neprekážala. 

Či sa to isté dá povedať o Menzelovej manželke je na pováženie. Celé divadielko totiž z baru sledovala samotná. Snažila sa tváriť nad vecou a do situácie nezasiahla, no správanie svojho manžela jej príjemné určite nebolo. 

Podľa informácií serveru ahaonline.cz Menzel na večierku neostal pri vrúcnom správaní len k Partyšovej. Nežnosti, dotyky a bozky venoval aj Dagmar Havlovej a ďalším ženským návštevníčkam večierku. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu