Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bohyňu 90. rokov kruto dobehol čas: Tá má ale plešinu!

Naomi Campbell krátko po štyridsiatke stratila značnú časť vlasov a postupne plešivie. Zobraziť galériu (9)
Naomi Campbell krátko po štyridsiatke stratila značnú časť vlasov a postupne plešivie. (Zdroj: profimedia.sk)

KEŇA – Stráca korunu krásy! Hoci v uplynulých desaťročiach žala Naomi Campbell (43) jeden úspech za druhým, krátko po štyridsiatke sa modelingovej brandži oblúkom vyhýba. Postavu má síce stále na pohľadanie, no jej vizáž potrebuje čoraz viac starostlivosti. Rednúce vlasy jej totiž už akosi pričasto odhaľujú rozširujúcu sa plešinu.

V zrelom veku opustená a takmer plešatá! Keď sa Naomi Campbell v 90. rokoch dostala do širšieho povedomia dizajnérov a módnych časopisov, so svojou ebenovou pokožkou pôsobila ako magnet na objektívy. Postupom času sa však stiahla do úzadia a na jej aktuálne fotografie striehnu už iba paparazzi. Ani tým počas vianočných sviatkov neuniklo, že bývalá supermodelka mala po boku exmilenca čo robiť, aby si zakryla holú pokožku hlavy.

Keďže sa Naomi po rozchode s ruským miliardárom Vladislavom Doroninom ocitla celkom sama a bez partnera, na najkrajšie sviatky roka ju prichýlil boháč, ktorému kedysi zohrievala posteľ. Šedivý šesťdesiatnik Flavio Briatore je v súčasnosti ženatý s mladou a sexi modelkou Elisabettou Gregoraci, no svoju čokoládovú ex veľkoryso neodmietol. Na kenskej pôde totiž vlastní luxusný dovolenkový rezort a jeho dvere sú pre prominentov vždy otvorené dokorán.

Aj keď sa Naomi mohla v spoločnosti Flavia a jeho rodiny cítiť ako piate koleso na voze, tvárila sa, že situácia jej vonkoncom neprekáža. Na ležadle sa do plaviek radšej nevyzliekla a striktne dodržiavala pitný režim. Pofukujúci vetrík však odhalil zdroj obrovských komplexov, ktoré sa jej doteraz nepodarilo vyriešiť. V spánkovej časti hlavy už stratila veľkú časť vlasov a jej plešina okamžite každému udrie do očí.

Fakt, že sa z Flavia a Naomi stali v súkromí priatelia je o to prekvapujúcejší, že dvojica sa nerozišla v úplne najlepšom. Modelka as totiž sťažovala na miliardárove prehnané nároky. „Ja nie som trofej. Ak niekto očakáva, že budem ráno variť raňajky v kuchyni vo vysokých podpätkoch a vyzerať skvostne, akoby som práve vystúpila z módneho časopisu, tak to sa nestane,“ uviedla dávnejšie ako príčinu krachu vzťahu. S odstupom času a bez zbytočných požiadaviek sú jej však Briatoreho peniaze zrejme opäť sympatické.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu