Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi prešľap Naomi Campbell: Ukázala plastikovú tvár a prsník na úteku!

Naomi Campbell na červenom koberci vytasila poodhalené prsia a opuchnutú tvár s výplňami. Zobraziť galériu (8)
Naomi Campbell na červenom koberci vytasila poodhalené prsia a opuchnutú tvár s výplňami. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Podľahla kultu večnej mladosti! Čokoládová bohyňa Naomi Campbell (43) sa síce desaťročia teší z pozície oslnivej supermodelky, no po prekročení prahu štyridsiatky sa s pribúdajúcimi rokmi akosi odmieta vyrovnať. Kvôli vypadávajúcim vlasom nosí parochne a na jej vyhladenej tvári sa stihli vyblázniť plastickí chirurgovia. Sexi Britka však na červenom koberci stále tasí ženské zbrane a vystrkuje prsia.

Už to nie je tá zvodná Naomi, čo kedysi! Známa manekýnka si síce po štyridsiatke naďalej udržiava postavičku ako lusk, no na jej vyžehlenej tvári by ste nenašli jedinú vrásku. Všetko vďaka pribúdajúcim zákrokom, ktoré začínajú byť doslova neprehliadnuteľné. Stačí sa pozrieť, s akým imidžom Campbell cez víkend dorazila na odovzdávanie cien BAFTA. Fotografi najskôr namierili svoje objektívy na jej poodhalené vnady, no vzápätí ich upútali nafúknuté líca.

Naomi si to medzi osobnosti z prevažne televízneho sveta namierila v rafinovanej róbe, ktorá v hornej časti pozostávala len z pruhov nariasenej látky. Tá toho veľa nezakryla a modelkine vnady bez podprsenky sa z pomyselného výstrihu po pupok okamžite drali von. Väčšie prekvapenie však paparazzov čakalo pri pohľade na opuchnutú tvár modelingovej hviezdy. Kvôli viditeľným výplniam v oblasti líc už začína pripomínať voskovú figurínu.

Jedna z najznámejších supermodeliek 90. rokov sa na spomínané podujatie vybrala v sprievode 35-ročného herca. „Je príjemné objaviť sa s tebou na BAFTA, Luke Evans,“ ďakovala Naomi za spoločnosť prostredníctvom Twitteru. O nový rodiaci sa párik však v tomto prípade zaručene nejde. Luke je totiž homosexuál a svoju orientáciu neskrýva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu