Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi superstaristka provokuje: Schudla a fotila sa bez šiat!

Markéta Konvičková sa nafotila hore bez. Zobraziť galériu (7)
Markéta Konvičková sa nafotila hore bez.

PRAHA - Sexi! Markéta Konvičková (19) od čias svojej účasti v SuperStar poriadne zapracovala na svojej postave. Dokonca si ju za svoje reklamné telo zvolila aj firma ponúkajúca prípravok na spálenie kalórií. Hoci speváčka vtedy nafotila snímky v kratučkých šortkách, až teraz sa pred objektívom odhalila viac. Pózovala totiž bez vrchnej časti oblečenia.

Markéta Konvičková usilovne pracuje na svojej kariére, postave, ale aj na vzdelaní. Jej tretí album vyšiel presne v deň, kedy sexi speváčka zložila skúšku dospelosti - teda maturitu. A odmenila sa za ňu novými promo fotografiami, na ktorých sa dokonca aj odhalila.

Produkciu blondínkinho fotenia mala na starosti moderátorka Eva Decastelo, ktorá v mladosti nakrútila pornofilmy. Práve ona Markétu nahovorila na to, aby pred objektívom zhodila aj oblečenie. „Som hanblivá, ale keďže tam boli samí profesionáli, nebolo čo riešiť. Takých tiel už videli mraky,” povedala Konvičková pre primácky Top Star magazín.

Mladá speváčka sa však nevyzliekla úplne, bola len hore bez. A vykúkajúci prsník si zakryla rukou. „Fotky sú síce sexi, ale vo finále nakoniec nie je nič vidieť. Sú hranice, ktoré neprekročím,” vyjadrila sa Markéta rázne. Mnohých svojich fanúšikov tým určite sklamala...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu