Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo sladkej superstaristky: Je z nej vydatá pani?!

Markéta Konvičková a René Kuboš Zobraziť galériu (7)
Markéta Konvičková a René Kuboš

BIASCA - V SuperStar v roku 2009 účinkovala ako 15-ročná aj Markéta Konvičková (22). Nežná blondínka, ktorá netajila, že si panenstvo chránila do 18-tky, sa pred tromi rokmi dala dokopy s moderátorom istého moravského rádia René Kubošom (28). Poznali sa vraj už dlhšie a zdá sa, že je to ten pravý. Podľa záberov na Instagrame sa totiž už stihli aj vziať. Alebo je to len ilúzia?!

Markéta Konvičková sa stala známou už ako 15-ročná. Účinkovala totiž v SuperStar, kde zaujala svojím sladkým vzhľadom. Z malého dievčatka však medzitým vyrástla sexi žena, ktorá sa pred pár dňami obliekla do svadobného.

Že sa vydala, naznačujú fotografie, ktoré zverejnila ona a moderátor René Kuboš, s ktorým tvorí pár od roku 2013. Vyobliekaní ako ženích a nevesta sa na nich objímajú a bozkávajú. A všetci im gratulujú k svadbe. 

René však v popise k záberu neoznačil Markétu slovom manželka, ale iba priateľka. Blondínka navyše pred týždňom dokončila nový klip. Je teda možné, že ide len o zábery z hudobného videa. Alebo sa naozaj vo Švajčiarsku vzali?! 

Tajomstvo sladkej superstaristky: Je
Zobraziť galériu (7)

Tajomstvo sladkej superstaristky: Je
Zobraziť galériu (7)

Viac o téme: Markéta Konvičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu