Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

S týmto sexi telom vyhrala Miss USA!

Erin Brady je novou kráľovnou krásy. Počas slávnostného večera predviedla takúto figúru. Zobraziť galériu (9)
Erin Brady je novou kráľovnou krásy. Počas slávnostného večera predviedla takúto figúru. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Novou Miss USA sa v nedeľu stala Miss Connecticut Erin Brady, ktorá porazila 50 konkurentiek. Korunku jej odovzdala vlaňajšia kráľovná krásy Nana Meriwether.

Dvadsaťpäťročná Brady sa stane hovorkyňou kampane proti rakovine prsníka a vaječníkov a v rámci charitatívnych akcií bude cestovať po celom svete. Jej osobným cieľom je tiež pomáhať deťom, ktorých rodičia sú závislí od drog alebo alkoholu. Ona sama sa totiž s takýmito prípadmi stretla.

Erin Brady
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

"Vyrástla som v rodine, ktorú to ovplyvnilo a myslím si, že je naozaj dôležité pomôcť deťom z rodín, ktoré trpia pre tieto problémy," vysvetlila v rozhovore pre agentúru AP.

Titul prvej vicemiss putoval Miss Alabama Mary Margaret McCord, druhou vicemiss je Miss Illinois Stacie Juris. Do prvej pätnástky sa dostali aj krásky z Texasu, Južnej Karolíny, Kalifornie, Ohia, Louisiany, Pensylvánie, Massachusetts, Severnej Karolíny, Západnej Virgínie, Marylandu, Nevady a Utahu.

Minulý rok zvíťazila Miss Rhode Island Olivia Culpo, no keďže sa jej podarilo získať titul Miss Universe, korunka a povinnosti prináležiace Miss USA putovali spomínanej Nane Meriwether. Súťaž krásy Miss Universe, kde bude USA reprezentovať práve Brady, sa uskutoční 9. novembra v Moskve. Informácie zverejnila webstránka www.people.com a agentúra AP.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu