Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Túto tvár dnes pozná celý svet: Uhádnete, kto je dievčatko na fotografii?

Miley Cyrus ešte ako nevinné dievčatko Zobraziť galériu (8)
Miley Cyrus ešte ako nevinné dievčatko (Zdroj: twitter.com)

LOS ANGELES - Dlhé vlasy, zamyslený výraz a tvár ako anjelik! Aj tie najdivokejšie hviezdy zväčša pôsobili v detských rokoch ako malé neviniatka. Výnimkou nie je ani dievčinka na obrázku – tušíte, ktorej dáme z oblasti šoubiznisu patrí táto milá tvárička?

Zo sladkého drobčeka je poriadna divoška! Herečka a speváčka Miley Cyrus (20) za úspešnú kariéru vďačí aj roztomilej vizáži, ktorej bola verná celé roky. Ako vidieť z jej staršej fotografie, už v detstve patrila medzi krásky škôlky či školy a určite zlomila srdce nejednému spolužiakovi.

Dnes je však výzor neviniatka minulosťou – namiesto prirodzene hnedých dlhých lokní sa pýši peroxidovým čírom. Imidž rebelky dopĺňa aj mejkapom, ktorým by mohla sekundovať účinkujúcim v travesty šou. Speváčke a herečke v jednej úlohe sa veľmi nedarí ani vo vzťahovej oblasti. Nedávno sa rozišla so svojím austrálskym priateľom, hercom z filmu Hry o život, Liamom Hemsworthom. A zrejme nešlo o priateľský rozchod – povráva sa totiž, že počas posledných mesiacov s Miley už chodil s inou herečkou - January Jones. Druhou zlou správou za poslednú dobu je pre bývalú detskú hviezdičku aj rozchod jej rodičov, ktorí sa po 19 rokoch manželstva rozvádzajú.

Možno aj pre všetky tieto dôvody sa začína Miley doslova strácať pred očami. Chudne čím ďalej tým viac a fotografie, ktoré zverejňuje na svojom Twitter profile, znepokojujú  aj niektorých fanúšikov. Nohy ako paličky a priveľmi výrazné lícne kosti prezrádzajú, že možno schudla už priveľa.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu