Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Miliardárska dcéra ukázala svoju buchtičku s faldíkmi: Fíha, tá je ale bucľatá!

Tamara Ecclestone sa pochválila na webe svojou bacuľatou dcérkou Sophiou a jej tukovými vankúšikmi. Zobraziť galériu (12)
Tamara Ecclestone sa pochválila na webe svojou bacuľatou dcérkou Sophiou a jej tukovými vankúšikmi. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Statočne priberá! Aj keď má malá Sophia ešte len päť mesiacov, prominentnej mame Tamare Ecclestone (30) robí obrovskú radosť. Chutí jej totiž papať a zaokrúhľuje sa každým dňom. Miliardárskej dcére pritom roztomilé tukové vankúšiky prvej ratolesti vonkoncom nevadia, práve naopak. Pochválila sa nimi celému svetu prostredníctvom sociálnej siete.

Bucľatá už od plienok! Zatiaľ čo Tamara Ecclestone si po pôrode stráži každý gram tuku na tanieri, svojej dcérke očividne dopraje stravu bohatú na všetky živiny. Dôkazom sú rozkošné faldíky, ktoré si malá Sophia doteraz stihla vypestovať. Na svete jej síce ešte len päť mesiacov, no jej ručičky už pripomínajú špekáčiky.

„Selfie s mojou láskou Sophiou počas plavby na lodi na Ibize,“ týmito slovami dcéra bossa F1 okomentovala momentku, o ktorú sa podelila prostredníctvom siete Instagram. Dievčatko na nej hľadí priamo do objektívu mobilu a opiera sa o svoju mamu v bikinách. O tom, že je dojčená naozaj viac než dosť, svedčia jej okrúhle líčka aj koža, ktorá sa jej zrolovala do malých záhybov.

Tamara dovolenkuje prakticky celé leto a v plavkách vystavuje na obdiv svoju dokonalú postavu. Zaujímavosťou ale je, že vďaka slnečným lúčom jej viditeľne zostarla pokožka tváre. Tá je totiž spálená, zhrubnutá a pôsobí nezdravým dojmom. Ak bude dedička miliardového impéria krémy s ochranným faktorom zanedbávať ako doteraz, v štyridsiatke jej neostane nič iné, ako naháňať mladosť na klinikách krásy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu