Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Madonna omladla o celé desaťročia: Vyžehlená a totálne opuchnutá!

Madonna opäť Zobraziť galériu (20)
Madonna opäť "zázračne" omladla, no zákrok jej zanechal opuchnutú tvár. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Čo si to nechala porobiť s tvárou? Aj takéto otázky kolujú v internetových diskusiách po tom, čo sa kráľovná popu zjavila na charitatívnom koncerte. Madonna (54) totiž opäť podľahla túžbe omladnúť na počkanie kozmetickými zásahmi. Na pódiu sa síce pretŕčala bez vrások, no s podivne opuchnutými lícami a očami ako štrbinky.

Zostarnúť naďalej odmieta! Hoci sa Madonna vo svete preslávila ako ikona popovej hudby, v zrelom veku púta pozornosť aj svojou závislosťou na cvičení a mladistvom vzhľade. K tomu si však dopomáha v kozmetických salónoch, kde vyhadzuje tisíce dolárov za vyhladzujúce kúry. Po jednej z nich zavítala na benefičný koncert 2013 Sound Of Change, ktorý sa včera konal v britskej metropole. Speváčkina tvár vyzerala ako z vosku.

Blondínka si to na javisko namierila v zahaľujúcom outfite v podobe čiernych nohavíc a roláku. Sčasti jej voľbu zrejme ovplyvnilo sychravé a studené počasie, no nezabudla ani na čipkované rukavičky, aby vystúpené žily, pigmentové škvrny a iné známy starnutia dokonale zakryla. Všetka pozornosť sa tak sústredila na tvár hudobnej hviezdy, ktorá pôsobila výrazne mladším dojmom. Vrásky by ste na nej zrejme nenašli ani lupou, no daňou za to boli neprirodzene opuchnuté líca.

Madonna
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: SITA)

Zmeny na speváčkinej tvári neprehliadli ani fanúšikovia, ktorí po vystúpení na Twitteri spustili lavínu kritiky. „Madonna v týchto dňoch vyzerá absolútne čudne. Prečo by niekto chcel TOTO urobiť svojej tvári?“ netajil svoje pohoršenie jeden z prispievateľov. Pridali sa však k nemu aj ďalšie diskutujúce s podobným názorom: „Madonnina tvár je preplastikovaná...“ či „Och, môj Bože, Madonnina tvár vyzerá smiešne nafúknuto.“ Či si popová žijúca legenda vstúpi do svedomia, ukáže až čas. Do budúcnosti si však možno vezme aspoň malé ponaučenie a nebude utekať na vystúpenie rovno zo salóna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu