Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Šokovaná Madonna v slzách: Rakovina jej vzala blízkeho priateľa – za tri týždne!

Madonna a David Collins boli nerozlučnými priateľmi takmer dve desaťročia. Zobraziť galériu (10)
Madonna a David Collins boli nerozlučnými priateľmi takmer dve desaťročia. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Neuveriteľne rýchly priebeh so smutným koncom! Aj tak by sa dala opísať zákerná rakovina kože, ktorej nedávno podľahol Madonnin blízky priateľ David Collins (†58). Nešťastná udalosť má o to trpkejšiu príchuť, že lekári stanovili diagnózu ani nie pred mesiacom. Speváčka sa tak momentálne utápa v slzách.

Toto nečakala ani v najhoršej nočnej more! Madonna je okrem posadnutosti fitnescentrom a zdravým životným štýlom známa aj láskou k interiérovému dizajnu. Práve vďaka tejto záľube spoznala návrhára Davida Collinsa, ktorý sa postaral o vnútorný šarm hneď niekoľkých jej domov a zaradil sa do úzkeho kruhu dôverných kamarátov. Pred tromi týždňami mu však lekári určili krutú diagnózu – rakovinu kože. Prudký priebeh choroby ho pripravil o život v rekordne krátkom čase.

Madonna spoza veľkej mláky priletela do britskej metropoly už v piatok, len dva dni po tom, čo David navždy opustil pozemský svet. Speváčkin úprimný a hlboký smútok na prvý pohľad prezrádzal aj outfit – v letiskovej hale sa zjavila od hlavy po päty zahalená v čiernej farbe. Budúci týždeň ju však čaká presun do Írska, kde sa bude konať posledná rozlúčka so zosnulým.

Kráľovná popu je z Collinsovej smrti údajne celkom zdrvená. „Madonna žiali, David bol roky jedným z jej najbližších priateľov – zbožňovala ho. Často jazdievali po Londýne a smiali sa spolu. Nemôže uveriť, že zomrel len tri týždne po stanovení diagnózy,“ cituje svoj zdroj denník The Sun. Hudobná ikona sa však aspoň čiastočne vyžalovala prostredníctvom svojho účtu na Twitteri: „Na pamiatku Davida Collinsa. Mal úžasný talent a bol dobrým, lojálnym priateľom 17 rokov! Boh mu žehnaj, nech odpočíva v pokoji.“ V tomto prípade zrejme bude platiť, že všetky čerstvé rany zacelí až čas.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu