Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Angelina je po amputácii opäť v slzách: Rakovina prsníka jej zobrala tetu!

Obdivovaná aj zatracovaná Angelina dostala bolestnú správu o umierajúcej tete Debbie, ktorú na smrteľnú posteľ doviedla rakovina prsníka. Zobraziť galériu (12)
Obdivovaná aj zatracovaná Angelina dostala bolestnú správu o umierajúcej tete Debbie, ktorú na smrteľnú posteľ doviedla rakovina prsníka. (Zdroj: Sunday People)

LOS ANGELES – Ďalšie trápenie! Odkedy Angelina Jolie (37) podstúpila chirurgické odstránenie prsníkov, spustila hotový mediány ošiaľ. Spoločnosť ju najskôr vyzdvihovala do nebies za jej odvahu, no neskôr pribudli neprajníci poukazujúci na tvrdý biznis. Dnes prichádza ďalšia šokujúca správa. Svoj boj s rakovinou prsníka prehráva herečkina teta Debbie (61), ktorá tento týždeň skolabovala. Lekári jej dávajú len pár hodín života.

Obávaný rakovinotvorný gén BRCA1 v uplynulých dňoch rozdelil verejnosť na dva tábory. Zatiaľ čo fanúšikovia Angeliny Jolie obdivovali jej statočnosť, tí druhí okamžite poukazovali na prudký nárast objednávok zo strany amerických žien na preventívne testy za tisíce dolárov. A ako sa zdá, rakovina prsníka je v živote hollywoodskej hviezdy stále témou číslo jeden. Zákerná choroba jej okrem matky v týchto chvíľach berie aj tetu v terminálnom štádiu.

„Mala záchvat, tak sme ju zobrali do nemocnice. Odpojili ju od prístrojov a celá rodina je tu, aby ju držala za ruku. Je to záležitosť niekoľkých hodín. Ona je bojovníčka. Zavolal som Angeline, aby som jej povedal, čo sa deje. Debbie je v kóme. Ide o rakovinu prsníka, ale myslím, že sa to rozšírilo všade,“ prezradil podrobnosti zdravotného stavu svojej manželky novinám Sunday People herečkin strýko Ronald Martin.

Správa o umierajúcej príbuznej podľa ďalšieho rodinného príslušníka šesťnásobnú matku mimoriadne zasiahla: „Angelina si bola s Debbie veľmi blízka, robila všetko pre to, aby jej pomohla. Debbie zas Angelinu veľmi podporovala v jej rozhodnutí preventívnej operácie. Ak by vedela to, čo zistila, až keď bolo príliš neskoro, takisto by podstúpila obojstrannú mastektómiu a dala by si odstrániť vaječníky.“ Neprajníci však aj v tomto prípade poukazujú na podozrivé načasovanie. Čoraz rýchlejšie sa totiž šíria špekulácie, že Angelina s firmami zosnovala plán, aby sa zisky z medicínskych centier vyšplhali čo najvyššie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu