Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Depeche Mode sú už na Slovensku: Z letiska priamo do hotela!

Dave Gahan
Dave Gahan

BRATISLAVA - Po štyroch rokoch opäť u nás! Už v sobotu sa bude v našom hlavnom meste konať dlhoočakávaný koncert legendárnych Depeche Mode. Hudobníci z anglickej skupiny pricestovali súkromným lietadlom v piatok podvečer. Členovia skupiny sa ihneď po prílete presunuli z letiska do luxusného hotela, kde už bolo všetko pripravené na ich ubytovanie.

Tak už sú tu! Formácia Depeche Mode prišla v piatok do Bratislavy. Dôvodom je sobotný koncert, ktorý sa koná v našom hlavnom meste. Na letisko M. R. Štefánika doleteli Dave Gahan, Martin Gore a Andrew Fletcher súkromným lietadlom okolo 17.30.

„Chlapci” sú podľa organizátorov skromní a nemajú žiadne výnimočné požiadavky. „Ako vždy žiadajú v deň koncertu ženskú masérku, ktorá im spraví športový typ masáže. Čo sa týka šatní, majú úplne štandardné očakávania. Vezú si vlastného kuchára, ktorý im varí presne podľa ich chuti,” prezradila Zuzana Habodaszová z usporiadateľskej agentúry.

Kapela, ktorá je na hudobnom výslní už vyše 30 rokov, robí momentálne turné k albumu Delta Machine. A tak ako v roku 2009, aj teraz medzi svoje zastávky zaradili aj Bratislavu. Koncert sa bude konať v sobotu 25. 5. 2013 na futbalovom štadióne Pasienky. Predpokladá sa, že brány budú otvorené od 16.00. Organizátori odporúčajú fanúšikom využiť mestskú hromadnú dopravu, ktorá bude v tom čase posilnená.

Predskokanmi kultovej skupiny, ktorá k nám zavítala už po tretí raz, budú Katka Knechtová a Lavagance. Tak ako v rokoch 2006 a 2009, aj teraz sa bude po skončení koncertu konať oficiálna depešácka párty. Lístky sú stále k dispozícii. Kliknite SEM!

Pripomeňte si poslednú návštevu Depeche Mode na Slovensku:

Bláznivý fanúšik kvôli Depeche Mode skočil z okna!

Depeche Mode v Bratislave: prišli ako na Sibír!

Depeche Mode na Slovensku: Rozpútali ošiaľ napriek lejaku!

Depeche mode na bratislavskom letisku: Predbehli sa v rade a... Už sú preč!

Depešácky nadšenec: Toto bol ochotný urobiť kvôli stretnutiu s kapelou!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu