Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Príšerné: Vychudnutá hviezda s navretým krkom – samá koža a šľacha!

Ulrika Jonsson má nevábne vycivený a šľachovitý krk. Zobraziť galériu (3)
Ulrika Jonsson má nevábne vycivený a šľachovitý krk. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – S týmto by sa vystatovať naozaj nemusela! Aj keď Ulrika Jonsson (45) pôsobí ako tvár britských televíznych obrazoviek, mediálnu pozornosť si získala najmä výrazným úbytkom na váhe. Jej zhadzovanie kíl bolo také dramatické, že sa zbavila takmer všetkého tuku v tele. A výsledok? Odpudivý šľachovitý krk, ktorý blondínka neváha zdôrazniť grimasou.

Nevábny pohľad! To, že Ulrika Jonsson to so svojou mušou váhou poriadne preháňa, nie je nijakým tajomstvom. Na svoju príliš útlu figúru však upozorňuje priam okatým spôsobom a nevyzerá pri tom najlepšie. Stačí sa pozrieť na tohtotýždňový záber z párty magazínu Hello!. Švédska rodáčka na ňom strúha podivný úškrn a pri pohľade na jej navretý krk doslova naskakujú zimomriavky.

Britská moderátorka oslavovala 25. narodeniny spomínaného časopisu v čiernych kokteilových šatách, ktoré ešte zvýraznili jej superštíhle krivky. Pri príchode na celebritný žúr sa Ulrika pred paparazzmi predvádzala ostošesť a všetku pozornosť strhla na svoj desivo vyziabnutý krk. Tenučká koža na ňom pokrývala šľachy viditeľné voľným okom. Plavovláska vycerila zuby a s nadvihnutým obočím dodala vyplašený výraz ako bonus. Ktovie, či sa práve takýmto spôsobom nepokúšala fotografov vyplašiť a odohnať z cesty.

Ulrika za svoj vycivený krk vďačí drastickému úbytku na váhe, no sama pripisuje veľkú časť zásluh genetike. „Ak by ste po svojej starej mame zdedili štíhly a šľachovitý krk ako ja, grimasa prekvapenia nie je tou najlepšou črtou,“ napísala úprimne v denníku The Sun. Televízna tvár pritom už má za sebou plastickú operáciu v hodnote 11 tisíc libier. V roku 2010 si dala zmenšiť prsia, ktoré jej popri mamičkovských povinnostiach narástli do obrovských rozmerov. „Slová nedokážu opísať, ako veľmi som nenávidela vnady, ktoré mi matka príroda nadelila, zvlášť po štyroch deťoch,“ obhajovala svoje rozhodnutie. Je však neodškriepiteľným faktom, že s chudnutím to Ulrika naozaj prehnala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu