Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Český idol Vojta Dyk sa zamiloval do mladučkej manažérky!

Vojtech Dyk a Jenovéfa Boková Zobraziť galériu (6)
Vojtech Dyk a Jenovéfa Boková

PRAHA - Spoločná práca zbližuje! O tom sa na vlastnej koži presvedčil spevák a herec Vojtěch Dyk. Svoju partnerku Tatianu Vilhelmovú totiž spoznal pri skúšaní divadelnej hry. Podobný osud mu pripravili aj scenáristi filmu Revival - namiesto o 7 rokov staršej herečky mu však počarí pre zmenu o 7 rokov mladšia manažérka.

Príťažlivý Vojtěch Dyk sa v novej komédii zamiloval do mladučkej manažérky, s ktorou sa zoznámil pri príprave koncertu svojej hudobnej skupiny. Zaujímavé je, že pôvabná Jenovéfa Boková je na rozdiel od jeho skutočnej partnerky od neho o sedem rokov mladšia.

Filmový vzťah tejto dvojice však nezačal práve najšťastnejšie. Funkciu manažérky totiž tmavovláska prevzala po svojom otcovi, ktorý s kapelou nepekne vybabral. Spolu s Dykom si v počine Revival  zahrala aj jeho skupina Nightwork, ale pod filmovým názvom Darkwerk.

Keďže film Revival je už nakrútený a od 18. júla začal svoju púť po slovenských kinách, môže sa miláčik žien počas leta naplno venovať svojmu dvojmesačnému synčekovi Aloisovi. Jeho skutočnú partnerku Táňu Vilhelmovú čaká nakrúcanie nového filmu, takže Vojto je pripravený zaskočiť ako babysitter.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu