Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Obdarená modelka vytasila bujné vnady: Len tak-tak, že nevypadli!

Carmen Ortega bez ostychu vystavila svoje krivky v tvare presýpacích hodín v minimalistických bikinách. Zobraziť galériu (2)
Carmen Ortega bez ostychu vystavila svoje krivky v tvare presýpacích hodín v minimalistických bikinách. (Zdroj: profimedia.sk)

SANTA MONICA – Chýbali len milimetre! Aj keď Carmen Ortega nepatrí k typickým hviezdam prehliadkových mól, o obdivovateľov núdzu rozhodne nemá. Do vienka totiž vyfasovala štedrú nádielku sexepílu. A tú neváhala tento týždeň v celej kráse previesť na pláži v odvážnych plavkách. Úsporný vrchný diel bikín jej kypré ženské zbrane ledva udržal na uzde.

Opäť v centre pozornosti! Hoci je Carmen Ortega za veľkou mlákou známa najmä zo stránok pánskych magazínov, už hodný čas sa pokúša rozbehnúť aj spevácku kariéru. Napriek tomu, že sa pýši krivkami typu krv a mlieko, jej rodiskom nie je Latinská Amerika, ale Chicago. U odvážnej brunetky však platí, že zaujme všade, kde sa objaví. Nedávno si k laškovaniu vo vlnách prizvala paparazzov a tí od jej sexi figúry nedokázali odtrhnúť objektívy. Nechýbalo veľa a glamour modelka by si vyrobila pikantné faux pas.

Carmen vyrazila na piesočnatú pláž v čiernych bikinách so zipsami a odvážnymi prúžkami látky. Svoju cudnosť si nakoniec ustrážila, no fotografi si zaručene prišli na svoje. Prsnatá sexica si totiž už počas príprav dala na svojom zovňajšku naozaj záležať.

Len pár hodín pred šteklivým fotením sa Carmen podelila o pikantnú koláž, na ktorej pózovala v dvoch modeloch bikín. „Neviem sa rozhodnúť, ktoré bikiny si mám obliecť na bazénovú párty. Tak si vezmem oboje,“ vysvetlila svojim nasledovníkom v komentári pod fotografiou. Treba uznať, že prsaňa zaoblená v správnych partiách vie, ako pritiahnuť pohľady na svoju stranu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu