Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Keď sa opaľuje austrálska hviezda: Plavky zarezané v zadku a holé prsia!

Austrálska hviezda Lara Bingle sa na verejnej pláži opaľovala tak, ako ju svorila príroda. Rozkrok jej prekrýval len miniatúrny diel bikín.
Austrálska hviezda Lara Bingle sa na verejnej pláži opaľovala tak, ako ju svorila príroda. Rozkrok jej prekrýval len miniatúrny diel bikín. (Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY – Nie je to žiadna hanblivka! Aj keď väčšina obletovaných celebrít zvykne odložiť plavky výlučne v súkromí privátnej rezidencie, Lara Bingle sa neostýcha ani na verejnej pláži. Cez víkend chytala bronz v tom najúspornejšom prevedení, aké si jej fanúšikovia vedia predstaviť. Slnečné lúče si vychutnávala takmer nahá.

Odvaha jej nechýba! Hoci má Lara Bingle ešte len 25 rokov, vo svete šoubiznisu sa na domácej pôde u protinožcov obracia, ako jej to len dovolia široké možnosti. Aktívne sa venuje modelingu a módnemu návrhárstvu, austrálski diváci ju dôverne poznajú z televíznych obrazoviek a plavovláska dokonca vo veľkom podniká. Keď však prídu na rad chvíle oddychu, akékoľvek zábrany z nahoty idú bokom. Lara svoje telo bez hanby vystavila na obdiv nielen svojmu milencovi.

Známa celebrita na súvislé opálenie zrejme nedá dopustiť a bielym miestam od plaviek sa vyhýba, ako vie. Aj preto na piesočnatej pláži cez víkend leňošila len v miniatúrnom spodnom diele bikín, ktorý sa jej zarezal medzi polky. V momente, keď si všimla číhajúcich paparazzov, hodila na nich otrávený pohľad a naservírovala im svoje obnažené poprsie. Z pikantných záberov si však ťažkú hlavu nerobila a takmer v Evinom rúchu pokračovala v opaľovaní.

Lare pri slnení robil spoločnosť jej relatívne čerstvý úlovok Nick Cohen. Ten sa fotografmi takisto nenechal vyrušovať a so záujmom si obzeral odhalené telo svojej polovičky. Zdá sa teda, že prominentnému páriku spoločne strávené chvíle nedokáže pokaziť naozaj nič, čo sa deje navôkol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu