Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexica Julia z ruského dua Tatu: Dráždivé pózy v bielizni aj hore bez!

Julia Volkova z niekdajšej formácie t.A.T.u si zapózovala v dráždivých kúskoch bielizne. Zobraziť galériu (20)
Julia Volkova z niekdajšej formácie t.A.T.u si zapózovala v dráždivých kúskoch bielizne. (Zdroj: Facebook)

MOSKVA – Stelesnenie mužských túžob? Hoci Julia Volkova (28) ako sólo speváčka na ruskej hudobnej scéne zatiaľ príliš neoslnila, skalných fanúšikov poteší aspoň odvážnymi zábermi v úsporných kúskoch bielizne. Napriek tomu, že podstúpila viacero plastických operácií, pred objektívom sa razom mení na provokatívnu dračicu.

Nezostala jej nič dlžná! Aj keď Julia Volkova s Lenou Katinou kedysi tvorila nerozlučnú dvojicu s lesbickým šarmom, ich cesty sa nakoniec definitívne rozišli. Ryšavka Lena zostala verná hudbe a aby sa na domácej pôde opäť zviditeľnila, podstúpila dráždivé fotenie v sprche, kde obnažila svoje bujné prednosti. Navlas rovnakou cestou sa očividne uberá aj jej bývalá spriaznená duša z formácie t.A.T.u. Julia odhodila zábrany pre májové číslo magazínu XXL, na stránkach ktorého pózuje v čipkovaných súpravičkách.

Tmavovlasá sexica má za sebou pomerne búrlivú minulosť, v rámci ktorej sa viackrát ocitla na operačnom stole pod rukami plastického chirurga. So zmenenými črtami tváre však nadobudla patričné sebavedomie. Bez mihnutia oka sa zhostila úlohy novodobého ruského sexsymbolu a svoje štíhle krivky vystavila na obdiv v provokatívnej bielizni. Dokonca sa nechala zvečniť v priehľadnom tope bez podprsenky, v ktorom ukázala prednosti aj s bradavkami.

Julia sa zotavuje po operácii hlasiviek, no medzičasom stihla nazrieť aj do sveta kinematografie. V týchto dňoch by mal svetlo sveta uzrieť jej nový film Zombie Holidays, v ktorom si strihla hlavnú rolu. V časovo náročnom harmonograme si ale nezabudla vytvoriť priestor aj na lásku. Jej súčasným partnerom je ruský herec a pesničkár Dima Bilan. Dvojica však svoj vzťah vníma veľmi pozvoľna a o extrémnej vzájomnej vášni sa zatiaľ hovoriť nedá. „Stali sme sa veľmi blízkymi priateľmi. Ale nerobíme si plány do budúcna, na svadbu zatiaľ nemyslíme. Chceme si len užívať spoločnosť jeden druhého. Teraz sa vídame naozaj zriedka, pretože sme zaneprázdnení, nedávno som zašla na jeho narodeninovú párty,“ prezradila speváčka na margo milenca ešte v januári. O ďalších nápadníkov však zrejme núdzu nemá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu