Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kráska z ruského dua Tatu v Paneláku: Vulgárne gestá a napumpované pery!

Julia Volkova sa pri pózovaní fotografom neubránila vulgárnym gestám. Pozornosť pútala aj poriadne napumpovanými perami. Zobraziť galériu (19)
Julia Volkova sa pri pózovaní fotografom neubránila vulgárnym gestám. Pozornosť pútala aj poriadne napumpovanými perami.

BRATISLAVA - Nešlo ju prehliadnuť! V pondelok bolo na nakrúcaní jojkárského seriálu Panelák poriadne rušno. Výroby sa totiž zúčastnila Julia Volkova (28), ktorú mnohí poznajú ako členku ruskej speváckej formácie t.A.T.u. Sympatická brunetka pútala pozornosť najmä neprirodzene zväčšenými perami a odviazaným správaním.

Ruské spevácke duo t.A.T.u. sa zviditeľnilo zhruba v roku 1999, kedy stavilo na pomerne kontroverzný spôsob propagácie. Julia Volkova a Lena Katina si vďaka svojej lesbickej láske vyslúžili slušnú pozornosť a na konte majú zrejme aj vďaka tomu viacero známych hitov. Tým najznámejším je skladba Nas Ne Dogonyat. V roku 2009 sa rozhodli pre sólovú kariéru, no na žiadosť fanúšikov sa znovu spojili.

Kontroverzné Rusky sa najnovšie rozhodli pre spoluprácu so slovenskou kapelou Horkýže Slíže. V rámci propagácie turné sa Julia Volkova a líder skupiny Kuko objavia aj v jednej časti jojkárskeho seriálu Panelák. „Tvorcovia seriálu sa rozhodli v novej sérii dianie v Paneláku obzvláštniť aj početným účinkovaním rôznych špeciálnych hostí,” vysvetlil nám dôvod tohto kroku PR manažér Jojky Michal Pilip.

Julia sa ocitla pred kamerami spoločne s Braňom Bystrianskym a Mirkou Partlovou. „Bola veľmi priateľská a milá,” dozvedeli sme sa zo zákulisia nakrúcania seriálu. Vyumelkovaný úsmev neschádzal ruskej speváčke z tváre ani vtedy, keď pózovala fotografom. Dávku rebélie si však neodpustila a venovala im aj vulgárnejšie gestá - vztýčené prostredníky.

Prečítajte si: Horkýže Slíže budú koncertovať s ruským dievčenským duom t.A.T.u.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu