Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Šokovaná modelka roka: Vtáčí trus jej pristál rovno na tvári!

Cara Delevingne zažila nepríjemné prekvapenie v podobe vtáčieho výkalu na svojej tvári. Zobraziť galériu (6)
Cara Delevingne zažila nepríjemné prekvapenie v podobe vtáčieho výkalu na svojej tvári. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK – Tomu sa povie úctyhodná nádielka! Aj keď vtáčí trus na oblečení nepoteší, zvyčajne sa uchlácholíme tým, že nám aspoň prinesie šťastie. Podobný postoj zaujala aj Cara Delevingne (20), ktorá si z parku odniesla nevábnu spomienku na mestských vtákov. Výkaly jedného z nich totiž vychytenú modelku označkovali priamo na tvár.

Neuveriteľná náhoda! Aj tak by sa dala vystihnúť pikantná momentka, o ktorú sa britská modelka roka podelila so svojimi priateľmi a fanúšikmi prostredníctvom spoločenskej siete Instagram. Posedávanie na lavičke v parku totiž malo pre ňu vskutku ojedinelý prídavok. Tým sa stali vtáčie exkrementy, ktoré jej pristáli na čele a zafŕkali ju aj na nose.

„Nemôžem uveriť, že sa mi vták vys*al na hlavu! Aaaaach!“ napísala Cara Delevingne pod fotografiu, na ktorej sa s vypleštenými očami a otvorenými ústami pozerá do objektívu. Ukazujúc prstom na vtáčí trus na svojej tvári akoby sama odmietala pripustiť, že daná situácia je naozaj realitou. O pár sekúnd neskôr však na jej internetovom konte pribudla ďalšia fotka so zmiereným výrazom. „Fuuuuj. Ale aspoň to prináša šťastie,“ snažila sa povzbudiť samu seba v nasledujúcom komentári.

Aké radostné okamihy Caru nakoniec cez víkend postretli, sa fanúšikovia z jej účtu na sociálnej sieti nedozvedeli. Už na prvý pohľad však bolo zrejmé, že pre samotnú manekýnku išlo o nečakané prekvapenie. Svedčila o tom predovšetkým jej šokovaná grimasa. Ktovie, koľko osobností zo sveta šoubiznisu by sa na jej mieste o úsmevné zábery dokázalo podeliť. Ospevovanej modelingovej hviezde očividne zmysel pre humor nechýba a na inkriminovanú prechádzku určite tak skoro nezabudne.

Viac o pojašenej modelke Care Delevingne a jej odviazanom správaní sa dočítate TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu