Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rebelkou už od mala: Z tohto dievčatka vyrástla top žiadaná žena sveta! Ktorá?

Ktorá vychytená modelka už v detstve pripomínala malú blonďavú šibalku? Zobraziť galériu (7)
Ktorá vychytená modelka už v detstve pripomínala malú blonďavú šibalku? (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Svoju neposednú povahu nezaprie už od plienok! Aj keď táto hviezda ledva prekročila prah dospelosti a v súkromí sa správa ako ozajstná divoška, svetovým módnym dizajnérom načisto pobláznila hlavu. Jej nekonvenčný prístup k životu pritom do veľkej miery naznačuje aj spomienková fotka z detstva. Uhádnete, o ktorú búrliváčku ide?

Až tak veľmi sa zasa nezmenila! Hoci hviezdnu kariéru v modelingovej brandži a včasný titul „modelka roka“ jej v detstve nikto nepredpovedal, šibalstvo v očiach zbadal úplne každý. Dôkazom je fotka, o ktorú sa škandalózna Britka podelila prostredníctvom svojho účtu v sieti Instagram. K milovanému členovi rodiny sa rozkošne túli Cara Delevingne, ktorá v auguste oslávila ešte len 21. narodeniny.

„Chýbaš mi, strýko rezanec,“ napísala Cara spolu so srdiečkovým symbolom k fotke, na ktorej sa úprimne túli k postaršiemu pánovi. Manekýnka má na retro zábere sotva štyri roky a roztomilo cerí zúbky. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o momentku z oslavy, pretože blonďavé dievčatko má pomaľované líca a oči. Na rozdiel od súčasného chlapčenského štýlu v obliekaní vtedy maličká Delevingne pózovala v kvietkovaných šatočkách.

Okrem svojich nečakaných pracovných úspechov a odviazaného spôsobu života Cara zapĺňa bulvárne plátky najmä súčasným mileneckým vzťahom. Ten prekvapivo utvorila s herečkou Michelle Rodriguez známou zo snímok Rýchlo a zbesilo, ktorá je od nej o 14 rokov staršia. Obe výstredné dámy však o sebe navzájom vyhlasujú, že sú spriaznené duše a dokonca sa nasťahovali do spoločnej domácnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu