Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To je ale grimasa: Shakirin syn Milan už vystrája pred kamerami!

Shakira si do porotcovkého kresla vzala svojho nedávno narodeného synčeka Milana. Zobraziť galériu (12)
Shakira si do porotcovkého kresla vzala svojho nedávno narodeného synčeka Milana. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Nestráca čas! Hoci maličký Milan Piqué nemá ešte ani tri mesiace, už si vychutnáva žiaru reflektorov a obrovskú mediálnu pozornosť. Postarala sa o to jeho známa mamina Shakira (36), ktorá takisto nepoľavuje z tempa a tvrdo zarezáva v brandži. Jej prvorodený syn tak okúsil premiéru v porotcovskom kresle, no výkon súťažiacich sa mu veľmi nepozdával.

To je ale roztomilá tvárička! Aj keď by sa od Shakiry očakávalo, že si povinnosti súvisiace s nedávno narodenou ratolesťou bude užívať za dverami súkromnej rezidencie, opak sa stal pravdou. Kolumbijská kráska momentálne pôsobí v speváckej súťaži The Voice, kde rozhoduje o osude svojej budúcej konkurencie. Nakrúcanie jej spríjemňuje Milan, ktorý úspešnú mamičku zamestnáva nielen v čase dojčenia.

Populárna blondínka usalašená v porotcovskom kresle zabávala štáb so synčekom, ktorého nechala stlačiť „bzučiaka“ v podobe veľkého červeného tlačidla. Milan sa pritom síce netváril nadšene, no o to podarenejší záber vznikol. Shakira sa oň bez mihnutia oka podelila prostredníctvom svojho účtu na Twitteri a okomentovala ho týmito slovami: „Uf, nemyslím, že sa mu to vystúpenie páčilo.“ Chlapček sa totiž mračil a strúhal roztomilé grimasy.

Niekoľkotýždňový Milan sa stal okamžite miláčikom celého tímu a na okolie veselo gúľal očká. „Zdá sa, že Milan je týmto súťažiacim zaujatý,“ napísala hrdá Shakira pod ďalší zverejnený záber. Skĺbiť materstvo a pracovné povinnosti sa jej očividne darí na jednotku, čo sa odráža aj na spokojnej tvári.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu