Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Britney Spears je stále v top forme: Bikiny jej padajú z poprsia!

Britney Spears v bikinách Zobraziť galériu (13)
Britney Spears v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Má postavičku ako lusk! Odkedy sa Britney Spears (31) dočkala celosvetovej popularity a porodila dvoch chlapcov, neustále zvádzala boj so svojou hmotnosťou. Už niekoľko mesiacov si však drží skvelú líniu a v bikinách vyzerá naozaj k svetu. Miniatúrne diely plaviek jej samé zliezajú zo sexi figúry.

Má sa čím pochváliť! Keď Britney Spears zrušila zásnuby a ohlásila rozchod s dlhoročným partnerom Jasonom Trawickom, okolie sa obávalo jej ďalšieho zrútenia a následného prírastku na váhe. Blondínka však situáciu zvláda s prehľadom. Našla si nového milenca, ktorého neváha pretŕčať na verejnosti. Kvôli nemu si navyše udržiava štíhlu postavu a dbá o svoj upravený zovňajšok. Včera dokonca oddychovala v bikinách, aby bronzové opálenie nadobudla prirodzeným spôsobom.

Paparazzi zastihli Britney na terase v Malibu, kde si vychutnávala slnečné lúče spolu s obľúbenou cigaretkou. Nahodená v pásikavých bikinách predvádzala ukážkovú formu. Jej ploché bruško s piercingom v pupku dopĺňali okrúhle prednosti, na ktorých vrchný diel plaviek dobre nedržal. Speváčka si ho musela z času na čas ponaprávať – inak jej hrozila pikantná nehoda v podobe obnažených vnád.

Vyvoleným dvojnásobnej matky sa stal zamestnanec istej právnickej firmy. Dave Lucado a Britney špekulácie o rodiacej sa láske odštartovali už pred niekoľkým dňami, keď sa objavili na večeri v spoločnosti ďalších priateľov. „Vyzerali šťastne, sedeli oproti sebe a rozprávali sa väčšinu večere,“ prezradil očitý svedok magazínu People. Medzičasom však zaľúbenci absolvovali vystúpenie svetoznámeho cirkusu a v hľadisku pôsobili ako hrdličky. Treba uznať, že nová známosť Britney naozaj prospieva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu