Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Exotická cica radikálne zmenila imidž: A pozrite na ten výstrih!

Christina Milian Zobraziť galériu (10)
Christina Milian (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Pútala pozornosť! Speváčka a herečka Christina Milian (35) si chvíle na červenom koberci vždy užíva. Inak tomu nebolo ani na tohtotýždňovej premiére filmu Power Rangers, kde prekvapila novým účesom. Umelkyňa, ktorá je roky verná tmavej farbe vlasov, prekvapila blond hrivou. Pohľady prítomných však lákal aj jej hlboký výstrih.

Do očí jej pozerá asi málokto! Hrudník Christiny Milian nezíva prázdnotou. Nečudo, že speváčka preferuje odvážne outfity, ktoré odhaľujú jej bujné vnady. Šaty s hlbokým výstihom si obliekla aj na stredajšiu premiéru filmu Power Rangers.

Okrúhle prsia však neboli to jediné, čím Christina zaujala. Prekvapila totiž radikálnou zmenou imidžu a predviedla sa ako blondínka. Hoci išlo vraj len o dočasný stav vďaka parochni, fanúšikom by vôbec nevadilo, keby kráska zmenila účes aj nastálo.

„Wau, vyzeráš fantasticky! Je z teba totálna sexbomba,” znie jeden z pochvalných komentárov. Niektorí priaznivci si však viac pochvaľujú starú dobrú Milian s tmavými vlasmi. Ako sa viac páči vám?     

Christina Milian ako tmavovláska.
Zobraziť galériu (10)
Christina Milian ako tmavovláska.  (Zdroj: SITA)

Christina Milian ako blondínka.
Zobraziť galériu (10)
Christina Milian ako blondínka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Christina Milian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu