Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bizarné video krásnej speváčky: Au, to muselo šialene bolieť!

Christina Milian si dala urobiť na bradavku piercing. A kamery pri tom nesmeli chýbať. Zobraziť galériu (6)
Christina Milian si dala urobiť na bradavku piercing. A kamery pri tom nesmeli chýbať.

NEW JERSEY – Kvôli sláve všetko! Uchytiť sa vo svete šoubiznisu nie je vôbec jednoduché. Svoje o tom vie aj speváčka Christina Milian (33), ktorá sa po štvorročnej pauze usiluje znovu vrátiť na hudobnú scénu. Do každodenného života si preto vpustila kamery. A robí pred nimi aj pomerne bizarné veci. Tmavovláska sa dala napríklad natočiť počas toho, ako jej prepichovali bradavku.

Pre Christinu Milian sú typické provokatívne outfity, v ktorých sa predvádza počas každého vystúpenia. Konkurencia medzi speváčkami je však veľmi veľká, a tak sa mamička štvorročného dievčatka usiluje vytŕčať z davu aj inak. V súčasnosti nakrúca vlastnú reality šou mapujúcu jej každodenný život. Kamery zachytávajú nielen prípravu nového albumu, či plnenie si rodičovských povinností, ale aj pomerne intímne chvíle.

Tmavovláska sa totiž rozhodla, že si dá prsia ozdobiť piercingom. A zvedavé kamery pri tejto bolestivej procedúre samozrejme nesmeli chýbať. „Bolo to určite horšie ako pôrod. Ale našťastie to išlo rýchlejšie. Pôrod trval 19 hodín, prepichnutie bradavky 2 sekundy,” okomentovala novú skúsenosť Christina.

VIDEO: Christina Milian si dala pred kamerami prepichnúť bradavku. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu