Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rihanna si Chrisa Browna pochvaľuje: Plánuje materstvo?

Rihanna Zobraziť galériu (9)
Rihanna (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Barbadoská speváčka Rihanna v rozhovore pre britskú edíciu magazínu Elle vyhlásila, že je momentálne ako partnerka Chrisa Browna veľmi šťastná. Podľa jej slov obaja dozreli a teda už vedia, ako vzťah nepokaziť.

"Sme vďační za nový začiatok. Teraz chceme presne toto - úžasné a nezlomné priateľstvo," vyhlásila. Odpovedala tiež na otázku, prečo sa rozhodla vrátiť sa k spevákovi, ktorý na ňu v roku 2009 fyzicky zaútočil. "Mám na to svoje dôvody, veľmi veľmi osobné dôvody. Podstatné je to, že ho poznám. Ten pocit nekonečnej lásky nemáte s hocikým, takže ak to cítite, nechcete sa toho vzdať. S určitosťou môžem povedať, že práve s ním takýto vzťah mám," uviedla.

Podľa jej slov to však neznamená, že akceptuje jeho útok spred štyroch rokov. "Keď je to raz nesprávne, tak je to nesprávne, je jedno kto to urobí," vysvetlila. Rihanna prezradila aj to, že premýšľa nad svadbou a materstvom. "Pravdepodobne budem mať dieťa. Kto bude otcom? To vám nepoviem, nie je to moja vec, je to v božích rukách," povedala.

Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do Spojených štátov amerických presťahovala ako 16-ročná s cieľom rozbehnúť hudobnú kariéru. V roku 2005 uzrela svetlo sveta jej prvá štúdiovka Music Of The Sun, s ktorou sa rovnako ako s ďalšími šiestimi prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten po prvý raz dobyla až so siedmym štúdiovým albumom Unapologetic, ktorý vyšiel vlani v novembri. K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop the Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In the World), What's My Name?, S&M, We Found Love či Where Have You Been.

Rihanna je držiteľkou šiestich cien Grammy, osemnástich Billboard Music Awards, šiestich American Music Awards, dvoch Brit Awards a desiatok ďalších ocenení. Dovedna predala vyše 25 miliónov albumov a podľa magazínu Time patrí medzi najvplyvnejších ľudí na svete. Rihanna už stihla debutovať aj na striebornom plátne, vo filme Bojová loď (2012) stvárnila vojačku Raikes. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu