Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chris Brown prekvapuje: Návrat k exmilenke... a Rihanna to nie je!

Karrueche Tran a Chris Brown Zobraziť galériu (8)
Karrueche Tran a Chris Brown (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Americký spevák Chris Brown znova tvorí pár so svojou bývalou priateľkou Karrueche Tran. Nemenovaný zdroj z okolia páru pre portál TMZ.com uviedol, že dvojica sa dala dokopy začiatkom mája.

Tran sa následne nasťahovala do Brownovho domu v losangeleskej štvrti Hollywood Dell a dvojicu už niekoľkokrát videli spolu aj na verejnosti.

Brown sa s Tran rozišiel vlani v októbri po tom, čo sa znova začal chodiť s barbadoskou speváčkou Rihannou. Slávna dvojica spolu randila už v rokoch 2008 až 2009, no vzťah sa skončil po škandalóznom incidente vo februári 2009, pri ktorom spevák na svoju priateľku zaútočil v aute. Napadnutie malo byť vyvrcholením hádky po tom, ako si speváčka v Brownovom telefóne prečítala textovú správu od inej ženy.

Rihanna musela pre zranenia zrušiť plánované vystúpenie na ceremoniáli udeľovania cien Grammy, ktoré sa konalo v ten večer. Spevák za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí.

O tom, že Rihanna a Brown znova tvoria pár, sa začalo hovoriť vlani v októbri po tom, ako ich viackrát spolu odfotografovali. Koncom marca sa však opäť začali šíriť klebety, že sa rozišli. Spevák tieto správy potvrdil začiatkom mája v rozhovore pre austrálsku rozhlasovú reláciu The Kyle and Jackie Show. Informácie pochádzajú z webstránky www.tmz.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu