Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nadváha, nevera a rozvod? Veď Tori Spelling žiari ako nikdy doteraz!

Tori Spelling sa po švtrtom pôrode už stihla vrátiť do skvelej formy. Zobraziť galériu (20)
Tori Spelling sa po švtrtom pôrode už stihla vrátiť do skvelej formy. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vzťahové problémy či len bohapustý výmysel? Hoci Tori Spelling (39) nepatrí medzi ospevované krásky, žije v usporiadanej rodine, do ktorej priviedla už štyri ratolesti. Napriek tomu sa však v kuloároch šepká, že jej idylka je v troskách. Rúca sa v Hollywoode ďalšie harmonické manželstvo?

Rozvod za tristo miliónov! S takouto šokujúcou informáciou na titulnej strane vyrukoval magazín Star v najnovšom vydaní. Opiera sa o svedectvá zdroja z blízkeho okolia prominentnej rodiny, podľa ktorého to medzi blondínkou a jej manželom škrípe už dlhšie. Dôvodom má byť Torina podozrievavosť, ktorá sa ukázala ako opodstatnená – štvornásobná mama vraj prichytila manžela Deana McDermotta s inými ženami a obvinila ho zo závislosti na porne.

Tori Spelling sa vraj rozvádza pre kilá navyše a manželovu neveru spojenú so závislosťou na porne.
Zobraziť galériu (20)
Tori Spelling sa vraj rozvádza pre kilá navyše a manželovu neveru spojenú so závislosťou na porne.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ako píše spomínaný časopis, Tori sa údajne obáva, že jej zákonitá polovička „roky vídava dve ďalšie ženy“. Svoje domnienky pritom vraj neponechala na náhodu a najala si odborníka na podobné manželské problémy. „Je taká podozrievavá, že mu kontroluje e-mail a dala mu sledovacie zariadenie do telefónu. Dokonca si najala súkromného detektíva, aby Deana sledoval!“ cituje Star svoj zdroj. Situácia sa vraj vyostrila najmä po štvrtom pôrode, kedy bývalá herečka zápasila s kilami navyše: „Dean jej povedal, že vyzerá tučne. Myslí si, že zlenivela.“

Celá kauza vyznieva o to bizarnejšie, že Tori sa v posledných dňoch premáva na verejnosti so závideniahodným imidžom. V krátkych šatách vystavuje na obdiv štíhle nohy a nezabúda ani na dôkladné denné líčenie – dokonca ani v prípade, že si ide len narýchlo nakúpiť pre početnú rodinu. Jej hovorkyňa už stihla fámy dementovať a označiť ich sa smiešne a nepravdivé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu