Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šok: Jediná dcéra Michaela Jacksona má len 16 rokov... A je tehotná!

Paris Jackson údajne ako sladká šestnástka otehotnela so svojím súčasným priateľom. Zobraziť galériu (14)
Paris Jackson údajne ako sladká šestnástka otehotnela so svojím súčasným priateľom. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Lieta z problému do problému! Aj keď dcéra zosnulého Kráľa popu patrí k oslnivo krásnym dievčatám, obdobie dospievania absolútne nezvláda. Rok potom, čo Paris Jackson (16) opustila psychiatrickú liečebňu, vyrobila ďalší škandál. Pod srdcom vraj nosí svojho prvého potomka a už má aj viditeľné tehotenské bruško.

Čo by na to povedal úbohý Michael Jackson? Hoci sa legendárny spevák snažil počas života zo všetkých síl svoje tri ratolesti ochrániť, po jeho smrti sa deje pravý opak. Rožky vystrkuje predovšetkým jediná dcéra, ktorá sa v minulosti pokúsila o samovraždu a skončila pod prísnym dohľadom odborníkov v ústave. V domácej starostlivosti však vonkoncom nezaháľa. Internetom aj zahraničnými médiami kolujú správy, že Paris so svojím priateľom stihla splodiť dieťa.

Fámy o prekvapivom tehotenstve odštartovali po tom, čo si krásna tínedžerka vyrazila so svojím milencom na večeru. Vzhľadom k svojmu veku je síce chránená zákonom, no s príležitostným popíjaním alkoholu nikdy problém nemala. Až doteraz. „Videl som ju na večeri a dvakrát si ako prípitok vypýtala čistú vodu namiesto vína. To a ešte aj vypuklé bruško spôsobilo, že ľudia začali klebetiť. Je veľmi nezvyčajné pripíjať si čistou vodou a nie pohárom vína,“ prezradil očitý svedok z reštaurácie.

Špekulácie naberajú na intenzite aj vďaka tomu, že rodina Michaela Jacksona ich zatiaľ nijako nepoprela. „Jej súkromný život nekomentujem,“ vyjadril sa za Paris rázny hovorca. V kuloároch sa dokonca minulý piatok objavili informácie, že zaľúbené hrdličky sa obzerali po zásnubných prsteňoch. Meno priateľa problémovej tínedžerky však zatiaľ zostáva záhadou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu