Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ťahá jej na 70, no užíva si v plavkách: Pozrite na tú skvelú figúru!

Felicity Kendal sa aj na jeseň života udržiava v obdivuhodnej forme. Zobraziť galériu (2)
Felicity Kendal sa aj na jeseň života udržiava v obdivuhodnej forme. (Zdroj: profimedia.sk)

BARBADOS – Nemá sa za čo hanbiť! Hoci v kolónke „vek“ u Felicity Kendal svietia dve šestky, radovánky pri mori pre ňu nie sú tabu. Britská herečka za to vďačí závideniahodnému zovňajšku, s ktorým na plavky zďaleka nezanevrela. Starne totiž s gráciou a udržiava sa v skvelej forme. Pokožku má hladkú a postavu štíhlu ako zamladi.

Zub času ju naďalej obchádza! Felicity Kendal si časy svojej najväčšej televíznej popularity užívala v roku 1975, keď hviezdila v sitkome s názvom The Good Life vysielanom stanicou BBC. Odvtedy sa z času na čas blysla v epizódach iných seriálov, no svoju 45-ročnú kariéru zasvätila predovšetkým doskám, ktoré znamenajú svet. Dnes si vychutnáva herecký dôchodok, no do starého železa zďaleka nepatrí. Pozrite si je záber z dovolenky ako dôkaz.

Vitálna šesťdesiatnička si pred pár dňami vyrazila načerpať energiu zo slnečných lúčov a dopriať si závan exotiky. Sychravé britské počasie sa jej zrejme zunovalo, a tak sa vybrala na ostrov Barbados, ktorý je rodiskom popovej speváčky Rihanny. Felicity sa na tamojších piesočnatých plážach objavila ako pravá distingvovaná dáma – v celých plavkách, ktoré lichotili jej udržiavanej figúre. Takmer sedemdesiatku na krku by jej zrejme netipoval nikto v okolí.

Felicity Kendal sa aj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Je chvályhodné, že Felicity stavila na prirodzenosť a plastickým operáciám sa vždy oblúkom vyhýbala. Doteraz sa stihla až trikrát vydať, pričom ako 63-ročná okúsila aj tanečný parket v celebritnej šou Strictly come Dancing. „Obávam sa, že mám pre dievčatá zlé správy. Musia na sebe pracovať vo fitnescentre. To, ako teraz vyzerám, nie je výsledkom náhlej premeny z minulého týždňa,“ radila vtedy sebavedomo svojim konkurentkám. A ako sa zdá, zdravý životný štýl jej stále prináša sladké ovocie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu